Bu 4 altcoin son 30 günde yüzde 400’ün üzerinde yükseldi – sırada ne var?
Bu 4 altcoin son 30 günde yüzde 400’ün üzerinde yükseldi – sırada ne var?

Popüler altcoin’de yükselişin nedeni belli oldu: Geliştiriciler için IBC protokolü başlatıldı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber –  Altcoin Cosmos, merakla beklenen Inter Blockchain Communication (IBC) protokolünü başlatan bir dönüm noktası olan Stargate’i piyasaya sürdü.

Cosmos, ağın “blok zincirlerinin interneti” oluşturmada önemli bir kilometre taşı olan Stargate adlı yeni bir yazılım geliştirme kiti (SDK) yayınladı.

Birlikte çalışabilirlik döneminde Stargate

Stargate’in başlatılması, farklı uygulamaya özgü blok zincirlerinin veri ve tokenları paylaşmak için birbirleriyle çalışmasını sağlıyor.

Geliştiriciler, Cosmos SDK kullanılarak oluşturulan blok zincirlerinde çalışacak merkezi olmayan uygulamaları dağıtmak için eşlik eden geliştirici kitini kullanabilir.

Regen Network, Interchain Foundation, Iqlusion, Agoric, Informal Systems ve Tendermint dahil olmak üzere lansmandan önce birden fazla ekip Stargate’i test etti.

Sürüm, birlikte çalışabilirlik özelliklerini etkinleştirmenin yanı sıra, daha hızlı tam node senkronizasyonu ve node yükseltmeleri dahil olmak üzere ağ verimliliğini artırıyor.

Cosmos SDK’daki bir diğer güncelleme, Google’ın çeşitli akışlar ve programlama dillerinde verileri kullanmayı kolaylaştıran veri serileştirme standardı olan “protokol arabellekleri”nin tanıtımıdır.

Ağın yerel tokenı olan ATOM, bu gelişmenin ardından son 24 saatte %4,3’lük bir artış yaşadı. Şu anda 6,69 dolardan işlem görüyor.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir