Popüler altcoin EOS, büyük duyuru sonrası kan kaybediyor
Popüler altcoin EOS, büyük duyuru sonrası kan kaybediyor

Popüler altcoin EOS, büyük duyuru sonrası kan kaybediyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumartesi günü Washington’da yapılması beklenen etkinlikte Block.one, EOS Public Blockchain üzerine bir sosyal medya uygulaması olan ‘Voice’ uygulamasını tanıttı. 

Block.one, EOS destekli sosyal medya platformunu tanıtıyor: Fiyatsa düşüyor

Block.one CEO’su Brendan Blumer açılış konuşmasında “Gerçek şu ki, mevcut sosyal medya platformları kullanıcılarını kullanmak için tasarlandı.” dedi.

Sadece iş modeline bakın. İçeriğimiz, verilerimiz, dikkatimiz. Bunların hepsi inanılmaz derecede değerli şeyler. Ama şu anda, ödül olan, kullanıcı değil platform. Tasarım gereği, bilgilerimizi reklam verenlere açık artırma yaparak, kârı cebe düşürerek ve yayınlarımızı en yüksek teklif verenlere vermeye çalışırlar. Voice bunu değiştiriyor.

Bununla birlikte, bu heyecan verici habere rağmen, EOS’un piyasa değeri 8 milyar doların altına düştü. Çünkü yatırımcılar, EOS’u destekleyen Block.one’un sosyal medya platformu hakkında söylentiler tarafından beslenen etkileyici rallinin ardından, kârlarının bir kısmını ayırma fırsatını yakaladı. 7,5 dolar civarında destek bulduktan sonra, EOS dünkü zararların bir kısmını toparladı ve en son 7,9 dolar seviyesinde işlem görerek günlük zararının %2,25’lik kısmını geri kazandı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir