featured

Popüler altcoin 5 günde yüzde 60 yükseliş ile göz doldurdu

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Cosmos, 200 günlük SMA’da desteği geri aldıktan sonra art arda yükselen şamdanlar ile patlama yapıyor.

Artan sosyal medya ile ilgili ifadeler, kısa vadede trendin tersine dönmesinin yakın olduğunu gösteriyor.

Cosmos, haftanın ticareti durma noktasına gelirken yükseliş bayrağını olağanüstü yüksek seviyede dalgalandırıyor.

Token, son 24 saatte %18 arttı, ancak sadece beş günde %60 oranında büyük bir iyileşme gösterdi. Bu haftanın başlarında, ATOM diğer kripto varlıklar ile birlikte geri geldi ve 5 dolardan destek aldı. Bu arada, yükseliş trendi 8 dolara dokunarak güç kaybediyor gibi görünüyor.

Cosmos, düzeltmenin ima ettiği gibi öngörülen bir engelle karşılaşıyor

Cosmos fiyatı, Eylül 2020’deki çöküşten bu yana yükselen bir paralel kanalda genellikle daha yüksek hareket ediyor. 3.8 $’lık destek, son dört ayda yapılan büyük adımlara yol açan yerel dip olarak işlev gördü.

Haftanın başında yaşanan kırılma, fiyatın kanalın orta sınırının altına düşmesiyle daha da belirginleşti. Günlük grafikte 50 Basit Hareketli Ortalama ve 100 SMA dahil olmak üzere birkaç geçici destek seviyesi atlandı. Bununla birlikte, 200 günlük SMA sabit kaldı ve boğaların kendilerini toparlamasına ve kontrolü yeniden kazanmasına izin verdi.

Düşüşün tersine dönmesi, Cosmos’un beş gün içinde %60’tan fazla ralli ile 8 doların üzerine gelmesini sağladı.

Bu arada, ATOM / USD üst sınır bariyerine girdikten sonra 7,5 dolardan işlem görüyor.

Kanalın üst limitinin üzerinde bir günlük kapanış, ATOM’un 10 $’a giden kazançlar için yol açtığını görebilir. Bununla birlikte, bu seviyedeki satıcı tıkanıklığı, 8 dolarla birleştiğinde, hareketi sınırlamaya devam edebilirse, düzeltme gerektirecektir.

ATOM/USD daily chart

Veriler, farklı sosyal medya platformlarında Cosmos ile ilgili bahsetme sayısının sadece 24 saat içinde %89 arttığını gösteriyor. Etrafta yükselen bu bahsediliş, yatırımcı ilgisinin ve duyarlılığının bu token için arttığını gösteriyor.

Ancak artan ilgi, yükseliş trendinin devamı için mutlaka iyi bir işaret değildir. Fiyatlar yükseldiğinde ve kalabalık dikkat etmeye başladığında, kısa bir süre sonra bir düşüş gelme eğilimindedir. Bu nedenle, artan kalabalık ilgisi, kısa vadeli bir fiyat düzeltmesinin önde gelen bir göstergesi olarak kabul edilebilir.

Cosmos social media mentions

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir