featured

Meme coin gündemi değişiyor: DOGE balinaları birikim yaparken POPCAT yeni bir ATH’ye ulaştı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

POPCAT Haberleri: Kripto para piyasası gergin bir süreci arkasında bırakmaya hazırlanırken meme coinler dalgalı bir seyir izliyor. Lider meme coin DOGE, ABD seçimleri ile Elon Musk’ın son tutumu arasında karışık bir seyir izliyor. Buna karşın SHIB önemli bir kilometre taşına ulaşarak dikkat çekerken Popcat, Floki coini geride bırakarak yükselişini sürdürüyor.

DOGE balinaları birikime devam ediyor

ABD seçimlerinde Trump’a yönelik destek başlatan Elon Musk’ın açıklamaları ile Dogecoin karışık bir seyir izliyor. Bununla birlikte yüksek balina birikimleri dramatik bir fiyat artışının yaklaştığını gündeme getirdi. Son bir gün içinde 1 milyar DOGE alımı gerçekleşti ve yüksek oranda Doge tutan hesapların sayısında artış yaşandığı görüldü.

DOGE
DOGE 1 haftalık fiyat grafiği Kaynak: CoinMarkecap

109 milyon dolar değerindeki bu alımın yeni bir fiyat artışını tetikleyebileceği düşünülüyor. İki ay önce 0,13 dolar seviyesine ulaşan meme coinin balina faaliyetlerinde artışın giderek artması da göze çarptı ve fiyatın bu seviyeden giderek düşmesi ile balina birikimlerin arttığı görüldü. DOGE fiyatı ise son bir günde yüzde 2,94 artarak 0,1125 dolar seviyesine ulaştı.

POPCAT yükselişi sürüyor

Solana meme coini Popcat fiyatı bir aydır yükselen trendde hareket ediyor ve son bir haftada yüzde 45 artarak yüksek performanslı meme coinlerden biri oldu. Son bir günde yüzde 11 yükselerek piyasa değeri açısından 55. sıraya yükseldi. 1.406. 813.034 dolarlık piyasa değeri açısından 6. en büyük meme coin oldu.

POPCAT 1 haftalık fiyat grafiği Kaynak: Coinmarketcap

Tüm zamanların en düşük seviyesinden yüzde 2200’den fazla artan meme coine yatırımcı ilgisi de yükseldi. Açık Faiz (OI) oranı son 24 saate yüzde 28 arttı. Ancak hacmindeki düşüş bunu desteklemedi ve Popcat hacmi aynı zaman zarfında yüzde 21 geriledi.

Son fiyat artışıyla birlikte tüm zamanların en yüksek seviyesine 1,39 dolar ile ulaşan POPCAT, güncel olarak yeni bir ATH’yi test edebilir. Bu sırada FLOKI fiyatı 0,00013 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 1.336.403.796 ABD doları.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.