featured

Meme coinler canlanıyor: PEPE ve WIF yükselişi sürecek mi?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogewıfhat haberleri: Bitcoin’deki çöküşün ardından son birkaç gündür kripto para piyasası toparlanmaya çalışıyor. Durgun piyasa şartlarına karşın son bir günde meme coinlerin piyasa hacmi yüzde 2 yükseldi. İşlem hacmi ise yüzde 4 düştü. Piyasa değeri açısından ilk yirmide yer alan meme paralar arasında en yüksek fiyat artışıyla dikkat çeken PEPE, WIF, BRETT ve POPCAT (SOL) oldu.

PEPE fiyatı etrafında artan spekülasyonlar

Bir süredir kripto pazarındaki genel hissiyatla düşüş gösteren PEPE, son bir haftanın en çok kazandıran altcoinlerden biri oldu. Düşüş eğilimine rağmen toparlanma belirtisi gösteren meme coin, son 24 saate önemli yatırımcıların ilgisini çekerek balina hareketleri ile gündeme geldi. Ünlü meme coin balinası 1 trilyona yakın PEPE coini Binance hesabına taşıyarak spekülasyonları tetikledi. 26 Haziran Çarşamba günü üç farklı işlemle gerçekleştirilen transferin ardından yatırımcının elinde hâlen 300 milyarı aşkın PEPE olduğu açıklandı. Panik satışlara yol açan bu transferlerin fiyatta bir düşüşü tetikleyebileceği düşünülüyor.

PEPE fiyat analizi:

Son 24 saate yüzde 9,90 fiyat artışı kaydeden PEPE, hafif bir düşüşle 0.0000133 seviyesinden 0.00001256 dolara geriledi. İşlem hacmi bu sürede yüzde 25 bir artış gösterdi ve PEPE coin fiyatında hafif bir dalgalanma yaşanıyor. Göreceli Güç Endeksi RSI, 54 seviyesinden 52’ye geriledi. RSI, 50 seviyesinin üzerinde nötr bir hareketin yaşandığını işaret ediyor.

PEPE teknik grafik ve RSI Kaynak: CoinMarketCap

Fiyat üzerindeki belirsizliğin sürmesi trendin tersine dönebileceğini işaret ediyor. Ayıların baskın gelmesi hâlinde kritik destek seviyesi 0,0000102 ve 0,0000101 bölgesi oluyor. Aksine yükseliş eğilimin sürmesi hâlinde fiyat 0,000014 ve 0,000015 dolar seviyelerine ulaşabilir. Buna karşın analistler PEPE fiyat tahminleri konusunda iyimserliğini koruyor ve 0,000013 dolar seviyesinin dipten alım için bir fırsat olduğunu ifade ediyor.

Dogwifhat fiyatı için umutlar artıyor

Meme coin sektöründeki canlanma ile birlikte fiyatı en çok yükselen coinlerden biri WIF tokenı oldu. WIF son 24 saate yüzde 6,79 artarak yeniden 2 doların üzerinde işlem görmeye başladı. WIF fiyatındaki artışın ardında ise Lookonchain gönderisinden öğrenildiği kadarıyla elinde 23 milyon WIF token tutan cüzdan sahibinin 2,3 milyonluk WIF tokenı satın alması olduğu düşünülüyor.

WIF
WIF teknik grafik / Kaynak: CoinMarketCap

Ayrıca cüzdan sayısındaki artışla birlikte popülaritesi de artan WIF token, yatırımcı ilgisini koruduğunu gösteriyor. Teknik göstergeler ile birlikte RSI değeri, geçtiğimiz güne nazaran düşüş göstererek nötr bölgeyi ifade eden 40 seviyesine geriledi.

Pepe Unchained (PEPU) büyümeyi sürdürüyor!

PEPE ve WIF kripto para piyasasındaki dalgalanmalara karşı yükselmeye çalışırken ön satış aşamasında olan Pepe Unchained (PEPU), büyümeyi sürdürüyor. Çok kısa bir sürede 700.000 doları aşarak 832,996.27 dolar birikim toplayan yeni meme coin, Katman-2 ağının gücüyle sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Pepe Unchained Ziyaret Edin

Pepe Unchained nedir?

Katman-2 ağı üzerine inşa edilen ve hız, ölçeklenebilirlik açısından Katman-1 coinlerine nazaran daha iyi bir performans sergileyen Pepe Unchained, yüksek işlem kapasitesi ile Ethereum ağından 100 kat daha hızlı işlem gerçekleştirebiliyor. Bu özel blok gezgini sayesinde daha hızlı işlem yapan ve daha düşük ücretler ile ticareti mümkün kılan PEPU tokeni, yatırımcıya daha fazla kazanç sağlama imkânı verir.

Aynı zamanda 2 yıl boyunca sürecek staking ödülleri ile daha fazla kullanıcıyı çekerek geniş bir topluluk edinmeyi amaçlıyor. PEPU fiyatı bu yazının yazıldığı sırada  0,0080641 dolardan satın alınabiliyor. Her yeni etapta fiyat artışına gidecek olan PEPU tokeni, ETH ve USDT dışında kart ve BNB ile satın alınabilir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir