featured

Meme coinler yüzde 5 yükseldi: Ancak PEPE ve SHIB metrikleri endişe yaratıyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PEPE ve SHIB haberleri: Kripto para piyasası Bitcoin fiyatının yeniden 60 bin doları test etmesi ile toparlanmayı sürdürüyor. Altcoinler haftalık kayıplarını telefi etmeye çalışırken haftanın son işlem gününde SHIB ve PEPE başarılı bir toparlanma sergileyerek dikkatleri çekti. Bununla birlikte meme coinlerin market hacmi, yüzde 5,54 yükseldi ve  Korku ve Açgözlülük Endeksi, 56’ya yükselerek nötr bölgenin sınırında kalıyor.

SHIB metrikleri ne anlatıyor?

Gün içinde başarılı bir yükseliş sergilemesine rağmen düşen metrikler ile gündeme gelen Shiba Inu, Shibburn tarafında yaşadığı gelişmelerle önemli bir dönüm noktasının ortasında duruyor. Meme coinle ilgili sosyal medya üzerinden duyuruları paylaşan Lucie, SHIB yakma mekanizması hakkında yükseltmeyi duyurdu. Buna göre Shibarium blok zincirindeki token yakma işlemlerine hız getirecek yükselme yakında kullanıma başlanacak. Token yakma işlemlerini yoğunlaştıracak bu yükseltmenin duyurulmasının ardından SHIB yanma oranları son 24 saate yüzde 99,98 düşüş gösterdi.

SHIB
SHIB yanma oranı

Bununla birlikte SHIB teknik grafiğine bakıldığında ADX endeksi mevcut trendin güçlendiğini gösteriyor. DMI endeksinde ise pozitif DI, negatif DI’nın üzerinde satışın güçlendiğini işaret etmekte. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 37 seviyesinde ve endeks son 24 saate düşüş gösterdi. Son olarak bu yazının yazıldığı sırada yüzde 4,42 yükselişle 0,000013 dolardan işlem gören SHIB fiyatı, 0,000015 desteğinin üzerine çıkabilirse yeniden güçlü bir toparlanma sergileyebilir.

PEPE fiyatını yeni bir ralli mi bekliyor?

Ağustos ayında yaşanan düşüşle fiyatına bir sıfır daha eklenen PEPE, işlem hacmi ve OI değerindeki artışla yeni bir boğa konuşuşunu akla getirdi. Coinglass verilerine göre aktif pozisyonların değerini ifade eden OI değeri, son 24 saate yüzde 19.31 artarak yeni bir yükseliş işareti olarak yorumlandı. İşlem hacminde ise yüzde 28’lik bir artışla yatırımcı ilgisini koruyan PEPE, teknik grafiğinde yatay bir seyri işaret ediyor.

CoinMarketCap verilerine göre Göreceli Güç Endeksi 41 seviyesinde yer alırken ADX yatay bir seyir izliyor. Ancak pozitif DI halen negatif DI endeksinin altında yer alıyor. Üssel hareketli ortalama (EMA) fiyatın üzerinde hareket ederek satıcıların baskın olduğunu gösteriyor. Son olarak PEPE fiyatı bu yazının yazıldığı sırada günlük yüzde 7,83 yükseliş ile 0,0000084 dolardan işlem görüyor.

PEPE teknik grafik RSI ve DMI endeksi

Buna karşın artan işlem hacmi ve açık faiz, PEPE coin fiyatı trendinin tersine dönebileceğini gösteriyor. Grafiklerinde yükselen üçgen formasyonunu kırdığı açıklanan meme coinin yukarı yönlü bir hareketle yeniden fiyatından bir sıfır sildirebileceğini ve 0,000010 dolara yükselebileceği tahmin ediliyor.

Sonuç olarak SHIB ve PEPE karışık sinyaller izlerken kripto piyasasındaki genel iyileşmenin sürmesi her iki meme coin için de büyük önem taşıyor. Ayrıca meme coin sektörünü yakından ilgilendiren blockchain çözümleri meme coinlerin uzun vadeli büyüme potansiyellerini yükseltiyor. Katman-1 ağı üzerinden çalışan Pepe coine karşı yeni bir yükseltme olarak ortaya çıkan Pepe Unchained, hızlı bir blockchain çözümü oluyor.

Pepe Unchained (PEPU) yeni bir Katman-2 çözümü getiriyor

Yeni çıkan coinlerden olan Pepe Unchained, Ethereum ağıyla anında köprüleme kurarak hız ve düşük ücret avantajları ile öne çıkıyor. En düşük ücretleri sunarak daha yüksek işlem kapasitesine sahip olan bu proje, ETH’den 100 kat daha hızlı bir blok gezgini olarak meme coin sektörüne yön veriyor. Her geçen gün gelişen teknolojilere daha iyi uyum sağlayan bu meme coin, bu yazının yazıldığı sırada 0.0089461 dolardan satılıyor.

Pepe Unchained Ziyaret Edin

Staking avantajları ile yıllık 248 pasif getiri sunan PEPU, dinamik bir ödül sistemine sahip olduğu için katılım arttıkça erken alımda daha avantajlı fırsatlara sahip. Son olarak ETH, USDT ve kart ile PEPU tokenları cüzdana eklenebilir.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir