featured

Yeni PEPE rakibi büyümeyi sürdürüyor: Pepe Unchained 22 milyona ulaştı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler meme coin PEPE, genel kripto piyasası şartlarına bağlı olarak dalgalı bir seyir izliyor. Haftayı yüzde 6’lik kayıpla kapatan meme coin, son bir ayda yüzde 13 büyüdü. Ancak meme coin sektörü göz önüne alındığında kedi temalı meme paralar ve yeni çıkan AI destekli meme coinlerin yanına bu yükseliş oldukça zayıf kaldı. Geçtiğimiz haftalarda daha iyi bir performans göstermesine rağmen son bir ayda PEPE momentum kaybederek düşüş gösteriyor.

PEPE fiyatı son bir aydır düşüşte: Pepe Unchained yükseliyor

PEPE fiyatı geçtiğimiz ayın sonunda (Eylül 29) bir ayın en yüksek seviyesi olan 0.000011 dolar seviyesinden geri çekilme yaşadı. Eylül sonunda fiyatından bir sıfır atan ancak önemli bir destek seviyesi olan 0.000010 doların üzerinde tutunamayan PEPE fiyatı güncel olarak 0.000097 dolardan işlem görüyor. Teknik grafikte fiyat 50 EMA ve 200 EMA’nın üzerinde işlem görüyor. Göreceli Güç Endeksi ise nötr 49 seviyesinde bulunuyor. Meme coinin teknik göstergeleri güncel olarak belirsiz bir tablo çiziyor.

pepe
PEPE 1 aylık fiyat grafiği Kaynak: CoinMarketCap

Pepe Unchained (PEPU) ise hızlı büyüyen PEPE alternatiflerinden biri oluyor. 22 milyon dolar toplayarak hızlı bir başlangıç yapan yeni Pepe rakibi güçlü teknolojik altyapısı ile gelişmiş teknolojilere daha iyi uyum sağlayabilir. Çünkü Pepe Unchained (PEPU) projesinde PEPE’nin kendine ait Katman-2 blok zinciri bulunuyor. Bu da yeni meme coini eski Pepe coine göre hızlı, güvenli ve düşük ücretli bir alternatif hâline getirir.

Pepe Unchained güncel fiyat görünümü

Pepe Unchained (PEPU) güncel olarak 0.0337 dolardan işlem görüyor. Ön satış sürecinde kademeli fiyat artışına giden ve başlangıç fiyatından bu yana yüzde 40’lik bir büyüme sergileyen PEPU, kısa bir sürede 22.802.119 ABD dolarına ulaşarak önemli bir dönüm noktasını daha geride bıraktı.

ETH, USDT ve kart gibi yaygın satın alma seçenekleri ile cüzdana eklenebilen meme coin, topluluk gücüyle de gelecekte yüksek potansiyeli altcoinler arasına girebilir. Ayrıca başlangıç fiyatının üzerine önemli bir fiyat artışı kaydeden proje, staking yoluyla kullanıcının varlıklarını arttırmasına olanak verir.

Pepe Frens With Benefits Collective lansmanını duyurarak blockchain geliştiricilerine fırsat yaratır ve PEPU tokenı kazanmalarına olanak verir. Merkezi olmayan borsalarda hızlı takas yapmaya imkân verdiği gibi yeni eklenen blockchain geliştirici özellikleri ile gelişmeye açık bir proje olarak dikkat çeker. Son olarak yeni özelliklerin gelmeye devam edeceğini duyuran yeni meme coin projesi, listelenme sonrası hızla büyüyecek kripto paralar arasında yer alabilir.

Pepe Unchained Ziyaret Edin


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.