featured

Meme coin çılgınlığı sürüyor: PEPE fiyatı kritik seviyede, WIF ve BONK kazandırıyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meme coinler, Bitcoin fiyatındaki gerilemeyle birlikte haftaya düşüşle başladı. Pepe, son iki haftalık kazanımlarından sonra bir miktar gerileme göstererek istikrarlı bir fiyat hareketi izlemeye çalışıyor. Solana ekosistemindeki en büyük iki meme coin olan WIF ve BONK ise piyasadan bağımsız bir şekilde yükselmeyi sürdürüyor.

Pepe fiyatı kritik dirençten reddedildi

Son iki haftada yüzde 58’in üzerinde yükselen PEPE fiyatı geçtiğimiz hafta fiyatından bir sıfır silerek 0,000012 doların üzerine çıktı. Mevcut eğilim ve genel piyasa şartlarına karşı pozitif yönlü bir tablo çizmesine karşın meme coin güncel olarak düşüş eğilimini sürdürerek 0,000010 doların altına gerileyebilir. Son 24 saate 0,000011 doların altına düşerek panik yaratan meme parasının MFI endeksi 80’in üzerine çıktı.

Pepe
PEPE teknik grafik BB ve EMA kaynak: Coinmarketcap

Para akış endeksindeki yükseliş, fiyat artışlarında satın alma baskısının arttığını işaret ederken trendin tersine dönebileceğini gösteren bir işarettir. Ayrıca fiyat 200 EMA’nın üzerinde yer alıyor ve Bollinger Bantlarının genişlemesi fiyat oynaklığının artacağını işaret ediyor.

Dogwifhat ve BONK yükseliyor

BONK ile birlikte son 24 saate yüzde 6 artarak en çok yükselen meme coinlerden biri WIF token oldu. Haftalık yüzde 48’lik bir büyüme yaşayan WIF token, son bir ayın en yüksek zirvesi olan 2,53 dolara yükseldi. İşlem hacmi yüzde 94 artarak 659.686.334 ABD dolarına çıkarken piyasa değeri aynı süre içinde yüzde 27 yükseldi.

WIF
WIF BB ve RSI

Teknik verilerine bakıldığında WIF tokenın MFI göstergesi fiyat ile paralele hareket ediyor. Para akışındaki yükseklik 86 seviyesinde alım baskısının yükseldiğini gösterir. Ayrıca +DI endeksi yukarı yönlü hareketlerin daha baskın olduğunu gösteriyor. Fiyat üzerindeki yukarı yönlü baskı devam ederse meme coin kısa bir sürede temmuz ayının en yüksek zirvesi olan 2,80 dolara yükselebilir.

BONK bir haftalık fiyat grafiği

BONK fiyatı ise son 24 saate yüzde 10’un üzerinde yükselerek 0,000025 dolara çıktı. Fiyat, simetrik üçgen modeli içinde hareket ederek 0,000024 dolarlık direnci aştı. MFI göstergesi alım bölgesi 80’i aşarak 96’ya ulaşması altcoinin satın alma baskısı altında olduğunu gösterir. Meme coin 0,000024 doları üzerinde tutunmayı başarabilirse yükselen bir kanalda yüzde 16’lik bir yükselişle 0,000028 doları test edebilir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.