featured

Bitcoin düşüşleri sürerken PEPE coin boğa formasyonunda: İşte analistlerin tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pepe fiyat analizi: Temmuz ayına yükselişle başlayan Bitcoin, 64 bin dolar seviyesini aşamayarak yeniden 60 bin dolara geriledi. Son 24 saatte yüzde 4’ün üzerinde bir düşüşle 59 bin seviyesine gerileyen BTC düşüşü yatırımcılar arasında panik satışlara neden olurken piyasadaki belirsizliği de yükselti.

3 Temmuz Bitcoin fiyatı neden düştü?

10x Research firmasının yeni raporu Bitcoin fiyatındaki son düşüş hakkında bilgi verdi. Rapora göre makro etkenlerin yanında hafta sonunda kısa vadede teknik bir sıfırlanma yaşandı ve uzun vadeli teknik sinyaller, bir tepe oluşumunu işaret ederek düşüş trendinin devam etmesine yol açtı.  Buna ek olarak zincir üstü veriler ile birlikte madencilik faaliyetlerinden bir dizi etkenin rolünden bahseden araştırma raporu, düşüş trendinin yükseliş hissiyatından güçlü olduğunu açıkladı.

Ayrıca Bitcoin ve Ethereum opsiyonlarının sona ermesinin fiyat düşüşü üzerinde etkisi olduğunu açıkladı. Ek olarak 10x Research, tasfiyelerin devam edebileceğini dair uyarıda bulundu. Bitcoin fiyatındaki düşüşle birlikte bu yazının yazıldığı sırada kripto piyasası yüzde 4,69 düşerken meme coin piyasası yüzde 8’in üzerinde kayıp yaşadı.

Meme coinler düşerken PEPE’de balina hareketi

Pepe coin fiyatı son 24 saatte yüzde 10’ü aşkın düşüş yaşadı. Son bir haftada elde ettiği kârı kaybeden meme coin, 0.00001255 seviyesinde tutunamayarak 0.00001041 dolara geriledi. Haftalık kaybı yüzde 17 olan meme coin fiyatındaki düşüşün genel piyasa hissiyatının yanında balina transferlerinin etkisi ile oluştuğu açıkladı.

pepe fiyatı

Kripto transferlerini takip eden Whale Alert’in açıkladığına göre son 24saate önemli miktarda PEPE coin taşındı. Balina transferi Binance üzerinden gerçekleştirildi ve yaklaşık olaran 14,7 milyon dolarlık bir transfer yapıldı. Tek işlemle gerçekleşen transferi, fiyat üzerinde dalgalanmalara yol açarken piyasadaki manipülasyonları da tetikledi.

PEPE fiyatı teknik analiz

İşlem hacmi son 24 saate yüzde 60’in üzerinde artış gösteren meme coin teknik grafiğinde üç gün art arda kırmızı mum görüldü. Bollinger Bantları birbirine yaklaşarak fiyat oynaklığının düşebildiği ve varlığı durağan bir döneme girebileceğini işaret ediyor. MACD göstergesinde 12 günlük değer 26 günlük ortalamanın altına düşerek fiyatın negatif bölgede işlem göreceğini işaret ediyor.

pepe
PEPE teknik grafik / MACD, RSI ve Ichimoku Bulutu 

Fiyat değişlerindeki hızı gösteren Göreceli güç endeksi, kısa vadede 50 seviyesinden 46’ya geriledi. PEPE fiyatında düşüşün sürmesi hâlinde 0.00001 dolar seviyesinde toparlanamazsa 0.000009 seviyesi kripto için önemli bir nokta olacak.

 

Bununla birlikte analistlerin görüşleri meme coinin dip seviyelerine yaklaştığı ve bu seviyeden yükseliş görebileceği yönünde. Özellikle meme fiyatının halen yüzde 50 Fibonacci düzeltme aracının üzerinde tutunması varlığın uzun vadeli fiyat performansı hakkında iyimser bir tablo çiziyor. Analistlere göre bu gösterge uzun vadeli trendin yükseliş eğiliminde olduğunu ve alıcıların bu varlıkta baskın güç olmaya devam ettiğini gösteriyor.

Alternatif bir meme p: PEPE Unchained

PEPE fiyatındaki dalgalanma ile meme coin sevenler için yeni bir alternatif PEPE Unchained oluyor. PEPE Unchained, katman-2 ağında işlem görüp Ethereum’dan 100 kat daha hızlı işlem yapan bir varlık olarak tanıtılıyor. Meme coin sektöründe hız ve düşük gas ücretleri ile öne çıkan platform daha hızlı kazanımlar için avantajlar sunuyor. Proje Katman-2 ağının işlem gücünü meme ekosistemine taşırken aynı zamanda staking avantajları ile topluluk odaklı bir güç oluşturmayı hedefliyor.

Pepe Unchained Ziyaret Edin

Bu yazının yazıldığı sırada yıllık yüzde 896 pasif gelir sunan proje, 2 yıl boyunca ödül dağıtımını sürdürerek kısa sürede büyümeyi hedefliyor. PEPU tokenı kazanmaya imkân veriyor ve varlık bu yazının yazıldığı sırada 0,0337 dolardan işlem görüyor. Her yeni etapta fiyat artışına gidecek olan PEPU tokenları, erken alım avantajları ile daha yüksek kâr getirme potansiyeli taşıyor.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin