Miami Belediye Başkanı’ndan bomba Bitcoin açıklaması! “Bu gerçekleşirse oyun biter”
Miami Belediye Başkanı’ndan bomba Bitcoin açıklaması! “Bu gerçekleşirse oyun biter”

Miami Belediye Başkanı’ndan kripto para şehrine dönüşme yolunda dev adım!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, bu sabah şehre ilk defa Baş Teknoloji Sorumlusu işe aldığını söyledi. Bu hareket, Suarez’in Miami’yi teknoloji girişimcileri ve kripto girişimleri dahil şirketler için bir merkez haline getirme çabasının bir parçası gibi görünüyor.

Miami kripto para şehri haline gelme yolunda

Suarez’in bu iş için seçtiği Saif Ishoof, Miami’de yaşayan bir avukat ve Florida International University’de görevli başkan yardımcısı olarak görev yapıyor.

Suarez, NBC News’e, şehrin Baş Teknoloji Sorumlusu’nun Miami’ye gelen teknoloji firmalarına, muhtemelen kendilerini biraz daha hoş karşılamalarına yardımcı olmak için “konsiyerj hizmetleri sağlayacağını” söyledi.

Suarez, Gemini kripto borsasını yöneten Winklevoss kardeşlerin yanı sıra Bitcoin madencilik şirketlerinden ve DeFi girişimlerinden yöneticilerle toplantılar yaparak, özellikle kripto endüstrisine yakınlık gösteriyor. Winklevoss kardeşlerle yaptığı sohbet sırasında Suarez, Miami’nin “dünyanın en rekabetçi kripto rekabeti şehri” olmasını istediğini söyledi ve kripto paralar üzerinden vergi vb. ücret ödemelerini kabul etme potansiyel planlarından bahsetti.

Başkan Suarez önemli isimilerle temas kuruyor

Bu toplantı, özel sektör yöneticilerine Miami’nin iş ve teknolojide inovasyon için nasıl küresel bir merkez olabileceği hakkında konuştuğu “cafecito” video serisinin bir parçasıydı. Başkan Twitter’da şehri tanıtmak için oldukça fazla zaman harcadı, burada Elon Musk ile Miami’nin altında tüneller inşa etme hakkında konuştu ve Anthony Pompliano ile etkileşim kurdu. Son röportajda Suarez, Peter Thiel ve Jack Dorsey’in kendisine özel olarak ulaştığını söyledi.

Bloomberg, başkana Musk’ın tünel fikrini sordu ve şehrin su altyapısının böyle bir şeyi imkansız hale getirebileceğini öne sürdü.

Suarez, Miami Limanı’nı (Biscayne Körfezi’ndeki iki adayı birbirine bağlayan) tünellerin işe yarayabileceğinin kanıtı olarak göstererek, “Sadece yapılabilir değil, yapıldı” yanıtını verdi. Yine de bağlam biraz farklı. Liman Tüneli, limanın altından geçiyor ve şehrin altındaki bir tünel ağı yeni zorluklar ortaya çıkarabilir.

Miami planlarının şehrin dışında daha büyük siyasi hedefler için bir araç olup olmadığı sorusuna Suarez, şimdilik sadece işini yapmaya odaklandığını söyledi.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir