Bu meme coin piyasa toparlanırken balinaların radarına girdi! İşte detaylar
Bu meme coin piyasa toparlanırken balinaların radarına girdi! İşte detaylar

Bu meme coin piyasa toparlanırken balinaların radarına girdi! İşte detaylar

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – WhaleStats’a göre Shiba Inu meme coin bir kez daha piyasada en çok satın alınan varlıkların zirvesine girdi. Satın alınan miktarlar önemsiz kalırken, varlıkların çoğu toparlanırken güçlü satın alma gücü kripto piyasasını çoktan vurdu.

Piyasadaki Shiba Inu varlıklarının toplam USD değeri, dün 1.2 milyar dolara yaklaşırken şu anda 1.3 milyar dolara ulaştı. Balinalar tarafından tutulan varlıkların toplam değeri, SHIB meme coin’in %13,5 fiyat artışı ile ilişkilidir.

SHIB WhaleStats

Shiba Inu fiyatını ne bekliyor?

Metrik raporlarına göre, balinalar tarafından satın alınan ortalama SHIB miktarı yaklaşık 80 milyon tokende kalıyor. Balinalar arasında satın alma gücü görünümüne ek olarak, Shiba Inu, balinalar arasında %207’lik bir hacim artışı yaşıyor.

Ancak büyük Ethereum cüzdanları aslında fonlarını meme tokenine doğru hareket ettirirken, piyasadaki panik dağıldıkça ve daha fazla yatırımcı aktif spekülasyondan uzak durdukça ticaret hacmi azalıyor gibi görünüyor.

Tokenin piyasa performansına gelince, Shiba Inu hâlâ aktif uzun vadeli düşüş trendi ve yerel aralıkta işlem görüyor. Meme coin, 0,00002091 dolarlık yerel dipten hızla sıçradı ve şu anda 200 günlük hareketli ortalamanın güçlü bir konsolidasyon noktasına yakın işlem görüyor. LUNA gibi tokenler %25, Solana %10 artışla işlem görüyor ve Ethereum %10 artışla dünkü kayıplarını geri alıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir