featured

Binance duyurusu ile bu kripto paralar yükseliyor: MATIC fiyatı ralli yapacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

MATIC Haberleri: Kripto para piyasasındaki düzeltmelere rağmen Polygon (MATIC), haftalık en iyi performans gösteren altcoinlerden biri oldu. Balina aktivitelerindeki artış ve Binance listeleme duyurusunun ardından Polygon gün içinde yüzde 10 yükseldi.

Binance duyurusunun ardından MATIC yükseliyor

Binance 21 Ağustos Çarşamba günü yaptığı duyuruda bazı işlem çiftlerini listeden çıkarırken içlerinde  altcoinin de bulunduğu bazı işlem çiftlerini de listeleyeceğini duyurdu. MATIC/JYP çiftinin duyurusu ile yükselişi desteklenen altcoin, son bir haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Bununla birlikte Polygon’un MATIC’ten POL tokenlarına geçiş haberi gündemdeydi.

Eylül ayında yapılması planlanan geçiş, ilgiyi yükseltti. Bu yükseltme Ethereum ile Polygon arasındaki aktarımı sorunsuz hâle getirecek. POL yükseltmesi ile balina faaliyetlerinde bir artış yaşandığı da dikkat çekti. Whale Alert verilerine göre 30.000.000 MATIC tokenı bilinmeyen bir cüzdandan Binance’ye aktarıldı. Bu tokenler yaklaşık 13.106.053 Amerikan dolarına karşılık geliyor. 13 milyon değerindeki bu transfer yatırımcılar arasında bir heyecan yarattı.

Güncel MATIC fiyat analizi

MATIC fiyatı son 24 saate bir haftanın en yüksek seviyesi olan 0,4844 dolara ulaştı. Haftalık yüzde 16 değer kazanan altcoinin işlem hacmi yüzde 47 arttı. Teknik grafiğine bakıldığında son üç gündür yeşil mum yakan altcoinin MACD çizgisi sinyal çizgisinin üzerinde yer alıyor.

MATIC
MATIC fiyat grafiği / RSI ve MACD

DMI endeksi ise +DI 22,780 seviyesi ile -DI çizgini yukarı yönlü kesti. Fiyat trendi için olumlu bir işaret olan bu gösterge trendin bir süre daha devam edeceğini gösterebilir. 59 seviyesindeki Göreceli Güç Endekisi’nin yükselmesi ise altcoin fiyatını aşırı alım bölgesine ulaştırabilir.

Ayrıca bir Katman-2 tokenı olan Polygon ağındaki gelişmeler meme coin ekosistemindeki gelişmeleri de gündeme getirdi. Yeni bir katman-2 meme coini olan Pepe Unchained, ön satış aşamasındaki  projelerden biri oluyor.

Katman-2 çözümü sunan Pepe Unchained

Yüksek potansiyelli kriptolardan olan Pepe Unchained, Ethereum ile Pepe zinciri arasında bağlantı kurarak daha yüksek hızda daha düşük ücretle işlemleri mümkün kılıyor. Düşük işlem özelliği ile ETH’dan 100 kat daha hızlı özel bir blok gezgini olarak tanıtılıyor. Storm tarafından blokchaine dahil edilen Pepe Unchained, çift staking ödülleri ile destekleniyor.

Pepe Unchained Ziyaret Edin

2024 staking yapan coinler arasında yerini alan Pepe Unchained’de bir PEPU tokenı, 0,0091996 dolardır. Güncel staking ödülleri ise yıllık yüzde 203 olarak dikkat çeker.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *