Ethereum’da Death Cross göründü! ETH tanımsız bir destek seviyesine düşebilir
Ethereum’da Death Cross göründü! ETH tanımsız bir destek seviyesine düşebilir

Litecoin fiyatı Death Cross’a girdi! Gümüş Bitcoin buradan nereye gidiyor?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Litecoin fiyatı, 1,5 yıl aradan sonra tekrar Death Cross’a girdi. Uzmanlara göre bu son dönemde düşüş yaşayan kripto parayı cehenneme sürükleyebilir.

Halving sonrası Litecoin fiyatı adeta bir uçurumdan düşüyor

Litecoin 2019’da keskin bir U dönüşü yaptı. Piyasadaki büyük kripto para birimleri arasında en iyi kazananlardan biri olarak görülen beşinci en büyük kripto para, keskin bir düşüş eğilimine bakıyor. Dijital gümüşün, YTD açısından yüzde 320 fiyat seviyesine yükselen büyük 2019 değerindeki kazancı, Litecoin’de Death Cross’un görülmesi nedeniyle tamamen veya kısmen temizlenebilir. Kolektif kripto para birimi piyasası, Bitcoin bir kez daha dört rakamlı bir çizgiye düştükten sonra çıkmaza girdi ve LTC’nin fiyatı da düştü. LTC Ağustos başında halving’i gördü ve o zamandan beri fiyat bir uçurumdan düşüyor.

Haziran sonunda 141 dolarlık yıl için fiyat zirvesine ulaşan LTC o zamandan beri düşüyor. Basın zamanında, 63 dolar olan kripto para, fiyat zirvesinin yüzde 54 altında. Yukarıda sözü edilen sorunlardan dolayı Litecoin Death Cross’a girdi. Golden Cross’un kötü kuzeni Death Cross, uzun vadeli bir düşüş büyüsünün geldiğini gösterir. Golden Cross ve Death Cross, 200 günlük hareketli ortalamanın ve 50 günlük hareketli ortalamanın kesişimi ile işaretlenir. Bu fiyatının kaçınılmaz hareketinin kilit bir göstergesidir.  Nisan sonunda, Bitcoin Golden Cross’a girdi ve 50 günlük hareketli ortalama 200 günlük hareketli ortalamanın üzerinde seyretti. Bu hareket ilk başlarda önemsiz görünüyordu, ancak izleyen beş ay boyunca Bitcoin fiyatı 5.000 dolardan 13.000 doların üzerine çıktı.

Litecoin’de 1,5 yıl sonra Death Cross tekrar göründü

10.000 dolara bir düşüş kaydedilmesine rağmen, bu Bitcoin’in Golden Cross’un başlangıcındaki fiyatı karşısında yüzde 84,36 arttığı anlamına geliyor. Ancak Litecoin, 50 günlük hareketli ortalama 200 günlük hareketli ortalamanın altına düştüğü için Death Cross’a girdi. Aynı durum, kripto para biriminin iki aylık düşüşünü izleyen 30 Ağustos’ta gerçekleşti. 28 Ağustos’ta, dijital gümüş değerinde %8,64 düşüş gösterdi ve ertesi gün %4,92 oranında düşüşle 70 doların altına düştü. Saatler içinde fiyat 65 doların altına kaydı. Litecoin’in şu anki fiyatı 63 dolar ve bu Nisan ayının başından bu yana en düşük fiyatı. İlginçtir ki 2019’da Bitcoin’in büyük boğa hareketine rağmen, Litecoin ve diğer altcoin’ler, kral kripto paranın gölgesinde kalıyor.

Aslında Litecoin, Golden Cross’un Bitcoin’in Golden Cross’unun gelmesinden bir aydan fazla bir süre önce gerçekleştiğini gördü. 15 Mart’ta, haftalar süren yükselişin ardından, kripto paranın 50 günlük MA’sı, 200 günlük MA oranını geçti. Bu yükseliş göstergesi, fiyatın başlangıçtan zirveye yüzde 220 artmasını sağladı. Litecoin, korkunç Death Cross’a en son 20 Nisan 2018’de girdi. Death Cross’un 11 aylık penceresi içinde, fiyat Mayıs 2017’den bu yana en düşük seviye olan 21 dolara kadar düştü. Litecoin hashrate’ı, Litecoin Vakfı’nın fonu ve fiyat düşüşüyle ​​ilgili endişelerin üzerine Death Cross’un gelmesi, uzmanlara göre işleri daha da kötüleştirecek. Gümüş Bitcoin buradan nereye gidiyor?

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir