pepe

Kripto balina, yükselişin ortasında 3,43 trilyon PEPE satın aldı: PEPE için geri dönüş başladı mı?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pepe (PEPE) coin fiyatı son yedi gündür yükselişte ve bu süreçte uzun vadeli çapraz direnç çizgisini kırdı. Artış sırasında bir meme coin balinası 3,43 trilyon PEPE coin satın aldı. Daha önce, aynı balina iki büyük PEPE işlemi yapmıştı.

PEPE coin fiyatı kritik destek seviyesinde zıpladı

Pepe coin, 5 Mayıs’ta tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 0,0000044 dolardan bu yana düştü. Düşüş hızlı oldu ve 10 Haziran’da 0,0000008 dolara kadar geriledi. Fiyat daha sonra sıçrayarak uzun bir alt fitil oluşturdu ve 0,0000008 dolarlık yatay alanı destek olarak doğruladı. PEPE o zamandan beri yukarı doğru hareket etti ve 21 Temmuz’da artış oranını hızlandırdı.

PEPE/USDT altı saatlik grafik Kaynak: TradingView

Göreceli Güç Endeksi (RSI) karışık okumalar verir. Yatırımcılar RSI’yı bir momentum göstergesi olarak kullanarak bir piyasanın aşırı alım mı yoksa aşırı satım mı olduğunu belirleyebilir ve bir varlığı biriktirmeye mi yoksa satmaya mı karar verebilir.

RSI değeri 50’nin üzerindeyse ve trend yukarı doğruysa boğalar avantajlıdır. Ancak değer 50’nin altındaysa bunun tam tersi geçerlidir. RSI 50’nin üzerinde ve yükseliyor. İlk bakışta bu bir yükseliş sinyali gibi görünüyor.

Ancak, RSI 75’in üzerinde aşırı alım bölgesine ulaşmıştır. Bu da rallinin geçici bir zirveye ulaşabileceği anlamına geliyor.

PEPE fiyat tahmini: Geri dönüş başladı mı?

Kısa vadeli dört saatlik grafikten elde edilen teknik analiz, daha yükseliş eğilimli bir altcoin fiyat tahmini sağlıyor. Bunun nedeni hem Elliott Dalga teorisi hem de fiyat hareketidir. Dalga sayımı, meme coin fiyatının 15 Haziran’da yeni bir beş dalgalı artışa başladığını gösteriyor. Sayım doğruysa fiyat şu anda üçüncü dalganın (beyaz) tepesine yaklaşıyor. Böylece yukarı yönlü hareket kısa bir düşüşün ardından 0,0000021 dolarlık bir sonraki dirence kadar devam edebilir.

Ardından, fiyat 13 Mayıs’tan beri var olan azalan bir direnç çizgisinden çıktı. Bu da yeni bir yükseliş hareketinin başlama olasılığını destekliyor. Yeşil simge, yukarıda bahsedilen balinanın ticaretine girdiği mum çubuğunu gösterir. İlginçtir ki satın alma işlemi fiyat kırılmasından önce gerçekleşmemiştir. Aksine coin fiyatı diyagonal direnci aştıktan çok sonra yapılmıştır.

PEPE
Kaynak: TradingView

Bu yükseliş PEPE fiyat tahminine rağmen, 0,0000010 dolarlık birinci dalganın (kırmızı çizgi) altına düşmek, trendin düşüş eğiliminde olduğu anlamına gelecektir. Bu durumda meme coinin fiyatının 0.0000008 dolar bölgesinden düşmesi ve 0.0000005 dolar seviyesine gerilemesi beklenecektir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir