Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü
Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü

“Kısa vadede Bitcoin ve Ethereum’u ezip geçecek 4 kripto para!” Ünlü araştırmacı açıkladı 

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto araştırmacısı Lark Davis, Ethereum üzerine inşa edilmemiş bazı merkezsiz finans (DeFi) projelerinin önemli büyüme potansiyeline sahip olduğunu iddia etti. Davis’e göre bu DeFi projelerinin dördünün kripto para birimi, yakında Bitcoin ve Ethereum’dan daha iyi performans gösterebilir.

Lark Davis:

Ethereum dışındaki DeFi’nin önümüzdeki aylarda Ethereum’da başlatılan harika DeFi projeleri olsa bile büyük bir büyüme alanı olacağına inanıyorum.

Kısa vadede Bitcoin ve Ethereum’dan daha iyi performans göstermesi beklenen 4 kripto para

Davis’e göre bu dörtlü şu şekilde:

  • Kava (KAVA)
  • Band Brotocol (BAND)
  • Switcheo (SWTH)
  • Nash (NEX)

Kava nedir?

Kava bir çapraz zincir DeFi kredi platformudur. Tokeni, bu haber yazılırken yaklaşık 1,97 dolardan işlem görüyor ve mayıs ortasından bu yana 4 kat artış gördü.

Halihazırda hızla yükselen değerine rağmen Davis, tokenin hala “uzun vadeli fiyat değerlemesi için büyük bir potansiyele” sahip olduğunu söylüyor.

Kava ekibi ve destekçileri çok ama çok güçlü. Hatta bence Ethereum’un 1 milyar dolarlık MakerDao’su kadar büyük.

Band Protocol nedir?

Band Protocol, Chainlink ile rekabet eden bir Cosmos blok zinciri yerel ve çapraz zincir veri oracle ağıdır. Tokeni şu anda 2,42 dolar seviyesinde işlem görüyor ve temmuz başından bu yana yaklaşık %120 arttı.

BAND zaten Binance, Wanchain, Elrond, Fantom ve Kava gibi büyük, büyüyen bir yüksek profilli ortak listesine sahip.

Switcheo ve Nash nedir?

SWTH ve NEX’in ikisi de merkezi olmayan değişim tokenleridir. Davis, ters potansiyele sahip olduklarını söylüyor çünkü Switcheo yeni bir türev borsası başlatıyor ve token modellerini yükseltiyor. Nash ise Avrupa Birliği’ndeki kullanıcılar için sıfır ücret programı başlattı.

Ancak Davis, her ikisinin de büyümelerini etkileyebilecek tonlarca merkezsiz borsa ile rekabet ettiği konusunda uyarıyor. Yani elbette burada yazanlar birer tahminden ibaret ve kullanıcıların mutlaka kendi araştırmalarını yapmaları tavsiye ediliyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir