Kilit Bitcoin fraktalı bu çarpıcı düzeltmeye işaret ediyor
Kilit Bitcoin fraktalı bu çarpıcı düzeltmeye işaret ediyor

Kilit Bitcoin fraktalı bu çarpıcı  düzeltmeye işaret ediyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bitcoin, son birkaç hafta içinde 16.500 $’a kadar yükselen güçlü bir yükseliş yaşadı. Ancak analistler, bir düzeltme yapılacağından korkmaya başlıyor.

Bir kripto varlık analisti geçtiğimiz günlerde, kripto para biriminin 2017’nin en yüksek seviyesi olan 20.000 $’a oldukça benzer bir şekilde işlem gördüğünü gösteren bir fraktal paylaştı. Bu fraktal analiz, önümüzdeki haftalarda 14.000 $’a düşüş olacağını öngörüyor.

Bu fraktal, Bitcoin düzeltmesinin vadesinin geldiğini tahmin ediyor

Bitcoin’in Eylül ayında 9.800 dolara düşeceğini tahmin eden kripto varlık analisti, şimdi başka bir geri çekilmenin zamanı olabileceğini öne sürüyor.

Grafik, Bitcoin’in son fiyat hareketinin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 $’daki hareketine son derece benzediğini gösteriyor. Grafik, eğer fraktal bir T olarak hareket ederse, bu düzeltme Bitcoin’i 14.000 dolara çekebilir.

Image

Bitcoin kısa vadeli bir düşüşle karşılaşabilirken, alandaki önemli yatırımcılar hala kripto para biriminin 2020 bitmeden tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağına inanıyor.

Gemide kimler var

Birincisi, Gemini CEO’su ve Bitcoin milyarderi Tyler Winklevoss, geçtiğimiz günlerde Twitter’da şunları söyledi:

“2020 bitmeden önce Bitcoin için tüm zamanların en yüksek fiyatını göreceğimizi düşünüyorum. Fiyat bir aydan kısa bir süre içinde 10.000’den neredeyse 14.000’e çıkmış olsa da, henüz gerçekten bir patlama yapmadı. 3-5 bin daha dalgalanma görmeye başladığımızda boğalar kaçacak. “

Bu iyimserlik, Real Vision’ın CEO’su ve eski bir hedge fon yöneticisi Raoul Pal tarafından tekrarlandı. Pal, Bitcoin’in en geç 2021’in 1. çeyreğine kadar tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağını düşünüyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir