Geniş analiz: Borsalara akan Bitcoin miktarı 10 günde iki katını aştı! Anlamı ne?
Geniş analiz: Borsalara akan Bitcoin miktarı 10 günde iki katını aştı! Anlamı ne?

İşte ünlü analist ve uzmanların en güncel Bitcoin tahminleri

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analistler, Bitcoin’in yakın gelecekte büyümeye devam edebileceği konusunda anlaştılar. Asıl soru, Bitcoin’in 10.000 doları geçip geçmeyeceği ve bundan sonra ne kadar ileri gidebileceğidir.

Analist: Bitcoin yakın gelecekte 12.000 doları aşabilir

Bitcoin (BTC) son birkaç aydır boğa eğilimi gösteriyor, en popüler kripto para birimi Aralık 2018’de düştüğünden beri %185’den fazla arttı. Bununla birlikte, birkaç gün önce Bitcoin %10 civarında düşüşle 9.000 dolardan 8.100 dolara düştü. Bazı analistler boğa eğiliminin bittiğini düşünüyor. Şimdi uzmanlar, bu düzeltmeden sonra Bitcoin’in yeniden büyümeye başlayabileceği konusunda hemfikirler.

Civic’in kurucusu ve Multicoin Capital’in genel ortağı Vinny Lingham’a göre Bitcoin agresif görünüyor. Vinny Lingham, Twitter’da dijital para biriminin 10.000 doları  geçebileceğini ve yakın gelecekte 12.000 doları test edebileceğini söyledi. Ayrıca Vinny Lingham, 12.000 doların çok ağır bir direnç seviyesi olduğunu ve 10.000 dolar civarında konsolidasyon beklediğini belirtti. Aynı zamanda, teknik analist ve tanınmış grafikçi Peter Brandt da Bitcoin’in birkaç gün önce %12’lik değer kaybından sonra istikrara kavuştuğunu belirtti. 

Bitcoin Kâhini Brandt: Bitcoin’in geleceği hakkında yükselişe devam ediyor

Bitcoin 10.000 doları aştığında, Fundstrat Global’ın kurucu ortağı Tom Lee, FOMO’nun piyasada başlayabileceğini söyledi. Brandt, dijital varlık 2018’de ayı piyasasına girdiğinde Bitcoin’in fiyat düşüşünü 3.200 dolar olarak tahmin edebildi ve Aralık 2018’de Bitcoin’in dip seviyesini ve dijital para biriminin geçen hafta yaşadığı parabolik koşuyu da tahmin edebildi. 

Brandt Bitcoin’in geleceği hakkında yükselişe devam etmesine rağmen, yaygın ticari ve kurumsal katılımı önleyecek kripto pazarları ile “önemli” yapısal sorunlar olduğunu söyledi. Kripto bankası Galaxy Digital’in kurucusu Michael Novogratz, Bitcoin’in yakın bir zamanda ATH seviyelerini geçmeden önce 7.000 ila 10.000 dolar arasında dar bir aralıkta işlem görmesini beklediğini söyledi.

https://twitter.com/rogerquantrillo/status/1134129365313314818

Analist, Bitcoin fiyatı konusunda iyimser

Analist Roger Quantrillo da Bitcoin için bazı iyimser tahminler yapmaya karar verdi. Bitcoin’in bir veya iki ay içinde doğrudan 14.000 – 15.000 dolara gidebileceğini belirtti.  Bu, en popüler dijital varlığın önümüzdeki aylarda %60 oranında büyüyebileceği anlamına geliyor. Üstelik, tanınmış başka bir analist olan Flib Flib, kripto piyasası yükselmeye devam ettikçe, Bitfinex’teki pozisyonlarını 11.600 dolar ve 13.800 dolar seviyesinde açan birkaç short olacağını söyledi.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir