Son Dakika: Bitcoin fiyatı, neredeyse 63.000 $ ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı
Son Dakika: Bitcoin fiyatı, neredeyse 63.000 $ ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

İşte Temmuz ayında radarınıza girebilecek 3 kripto kara

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haziran ayı kripto para birimleri için nispeten kolaydı. Birkaç dijital varlık, Bitcoin liderliğindeki yeşil alanları işaret etti. Bir noktada, Bitcoin 13.000 dolar işaretini aştı ama sonra düştü. Bitcoin’in genellikle kripto para birimi piyasasının geri kalanının nasıl performans göstereceğini belirlediğini unutmayın. Bitcoin dışında, Temmuz ayında dikkat edilmesi gereken birkaç kripto para birimi daha var.

Umut veren 3 kripto kara

Litecoin (LTC)

Şu anda, Litecoin 7.6 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile dördüncü sırada yer almakta. Ağustos’ta gerçekleşecek olan halving arifesinde, Litecoin olumlu bir fiyat hareketi sergiliyor ve Temmuz ayında gözlenmesi gereken bir varlık.

Güçlü altcoin Litecoin artık dünyanın her yerinde kullanılabilecek!

Boğa koşusu, 2019 yılının başlarında, yatırım yapmaya değer kripto para birimleri listesine giren varlık ile başladı. Halving ile blok ödül olarak ağ döngüsünde önemli bir andır ve pazardaki toplam LTC arzı azalacak. Haziran ayında, Litecoin 142 dolara ulaşmayı başarmasıyla harika bir ay geçirdi. 30 günden daha az süren önemli bir etkinlikle Litecoin, dikkat edilmesi gereken heyecan verici bir proje haline geldi.

Binance Coin (BNB)

2017 yılında pazara girdiğinden beri, Binance Coin, dikkat etmeye değer, heyecan verici bir kripto para birimi oldu. BNB, lider ticaret platformu olan Binance için yerel bir kripto para birimidir. Yılın başından beri, BNB yaklaşık %400 oranında artmayı başardı. Hem Binance hem de Binance Chain’den sürekli değişiklikler gördüğümüz için BNB dikkat edilmesi gereken bir projedir.

Ek olarak, Binance platformunda IEO lansmanları başladı. Bu gelişme BNB’yi Temmuz ayında yeni zirvelere taşıyacak. Binance’in ayrıca üç ayda bir BNB yakma işlemi yaptığını ve dolaşımdaki arzını azalttığını belirtmekte fayda var.

Bu gelişme, BNB’nin değerinin Temmuz’da daha da değer kazanacağı anlamına geliyor. Yazım zamanına göre BNB, 4.6 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 33,04 dolardan işlem görüyor. Bu değerleme, BNB’yi kripto piyasası yedinci sıraya yerleştiriyor.

Monero (XMR)

Monero’nun temyiz başvurusu anonimliktir. Varlık, gönderen, alıcı ve boyut da dahil olmak üzere her işlemin ayrıntılarının halka açık bir deftere kaydedilmesini, ancak izlenememelerini sağlar. Bu, eğer Monero kullanıyorsanız, gönderici ile alıcı arasındaki noktaların birleştirilemeyeceği anlamına gelir.

Monero’nun popülerliğine ve likiditesine rağmen, XMR’nin BTC gibi önemli paralardan daha güvenli bir şekilde depolanması daha zordur. Birçok şirketin Monero’nun ağını işlemlerin yönetilmesinde benimsemesi beklenmektedir. Bu gelişme, Haziran ayında iyi bir ay geçiren XMR’yi etkilemeli. XMR, 1.5 milyar dolarlık piyasa değeri ile 14. sırada yer alıyor ve şu anki fiyatı 90,43 dolar.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir