featured

İşte Nisan ayının en çok kazandıran 3 kripto parası!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Alternatif kripto para birimleri, adeta sefil bir ilk çeyrekten sonra, piyasalar yeniden dengelendikçe Nisan ayında parladılar. Bu toparlanmanın bir işareti olarak, CoinMarketCap’e göre toplam kripto pazarının değeri yüzde 63 oranında artış göstererek 431 milyar dolara yükseldi. Risklere direnmek isteyen yatırımcılar ise bundan dolayı kazanç elde etti. İşte Nisan ayı kripto para piyasası için bu nedenle önemli bir aydı.

İşte Nisan ayının en çok kazandıran 3 kripto parası!
İşte Nisan ayının en çok kazandıran 3 kripto parası!

İşte Nisan ayının en iyi performans gösteren 3 kripto parası

Bitcoin yüzde 32 oranında değer kazanırken baskınlık oranı ise yüzde 45’ten yüzde 36,9’a düştü. Ayrıca Ethereum (ETH), Ripple (XRP) ve Litecoin (LTC) gibi büyük kripto paralarda, çok parlak değildi. Paranın büyük kripto para birimlerinden daha sığ pazarlara geçtiği görüldü. Verilerin de gösterdiği gibi, daha küçük pazar büyüklüğüne sahip bazı kripto paralar düşüşten büyük fayda gördü. Aylık olarak en iyi performans gösteren kripto para birimleri şu şekildedir:

EOS

İşte Nisan ayının en çok kazandıran 3 kripto parası!
İşte Nisan ayının en çok kazandıran 3 kripto parası!

Aylık performans: Yüzde 193 artış
Tüm zamanların en yüksek seviyesi: 22,89 ABD doları
1 Nisan’da açılış fiyatı:  6 ABD doları
30 Nisan’da kapanış fiyatı: 17,58 ABD doları
Güncel piyasa fiyatı: 17,58 ABD doları
Piyasa değeri olarak sıralaması: 5

EOS Nisan ayında neredeyse iki kat arttı. 29 Nisan’da 22,89 dolara yükselerek 13 Ocak’taki bir önceki rekoru olan 18,67 dolar seviyesinin üstüne çıktı. Bu rakamlarla EOS tüm zamanların rekorunu kırdı. Günlük işlem hacmi ise Nisan ayında aylık bazda yüzde 915 oranında arttı.

Kripto para birimi, Nisan ayında tüm doğru sinyalleri verdi. Fiyatlar, 15 Nisan’a kadar yükselişte keskin bir artış gösterdi ve ay boyunca bu seviyeyi korudu. Bu artış, yatırımcı topluluğunun platformun beklenen ana ağ lansmanına olan ilgisinden dolayı ortaya çıktı. Aynı zamanda, Block.one ortak girişimi ve Güney Kore’deki en büyük kripto borsalarından biri olan Upbit’deki listeleme haberinin olumlu etkileri de göz ardı edilemez.

TRON

İşte Nisan ayının en çok kazandıran 3 kripto parası!
İşte Nisan ayının en çok kazandıran 3 kripto parası!

Aylık performans: Yüzde 176 artış
Tüm zamanların en yüksek seviyesi: 0,30 ABD doları
1 Nisan’da açılış fiyatı: 0,034 ABD doları
30 Nisan’da kapanış fiyatı:  0,093 ABD doları
Güncel piyasa fiyatı:  0,086 ABD doları
Piyasa değeri olarak sıralaması: 9

TRON’un (TRX) Nisan ayında 90 derecelik bir yükselmeye yaklaşması, topluluğun gelecek olan Blockchain güncellemesine yönelik (TRON sonunda Ethereum‘dan TRX zincirine geçecek) topluluğun artan ilgisiyle ilişkili olabilir. TRON’un kurucusu Justin Sun, TRON’un daha büyük ve daha yerleşik bloklara karşı ciddi bir tehdit oluşturacağına inanıyor. Yine de, mainnet lansmanı geçtiğimiz ay TRON kapsamında bir teklif vermiş görünüyor.

Buna ek olarak, 21 Nisan’da TRON temsilcileri, haberlerin TRX fiyatlarını artırıp artırmadığı belli olmasa da Ethereum topluluğuna 30 milyon TRX’lik airdrop yapıldığını açıkladı. Yazı tarihi itibariyle TRON, Binance’de 0,09 dolar seviyesinde işlem görüyor. Kripto para Mayıs ayında daha iyi bir çıkış yakalayabilir ve aşağıdaki teknik tabloda görülen boğa çıkışının izniyle devam edebilir.

Cardano

İşte Nisan ayının en çok kazandıran 3 kripto parası!
İşte Nisan ayının en çok kazandıran 3 kripto parası!

Aylık performans: Yüzde 126 artış
Tüm zamanların en yüksek seviyesi: 1,33 ABD doları
1 Nisan’da açılış fiyatı:  0,15 ABD doları
30 Nisan’da kapanış fiyatı: 0,34 ABD doları
Güncel piyasa fiyatı:  0,37  ABD doları
Piyasa değeri olarak sıralaması: 6

Cardano (ADA) Nisan ayında daha geniş piyasa toparlanışını izleyerek rakiplerinden daha iyi bir performans gösterdi. Ayrıca Cardano, en büyük kripto borsalarından biri olan Huobi’de listenmeleyle birlikte kayda değer bir artış kaydetti. Aynı zamanda, kripto borsası Binance, platformuna 19 Nisan’da Cardano-Binance Coin (ADA/BNB) ve Cardano-Tether (ADA/USDT) işlem çiftlerini ekledi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin