İşte Lord Ripple'ın saflarına kattığı banka ve şirketler
Ripple (XRP), ödül kazandı! XRP ordusu bunu kutluyor

İşte Lord Ripple’ın saflarına kattığı banka ve şirketler

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şu anda toplam 27 şirket, ya ödemeyi kabul etmenin ya da uluslararası havaleleri güçlendirmenin bir yolu olarak Ripple’ın XRP’sini kullanıyor.

Ripple’ın ödeme yazılımı xRapid

Bu 27 şirketten toplam 13 şirket, değeri sınırlar arasında taşımak için XRP’yi kullanmak üzere tasarlanan Ripple’ın ödeme yazılımı xRapid’i kullanıyor. En son katılan ise teknolojiyi 80 ülke genelinde ödemeleri güçlendirmek için kullanmayı planlayan Euro Exim Bank oldu.

Ripple, Ekim ayında ticari üretim için xRapid’i piyasaya sürerek, kullanım durumunu, dünyanın bir bölgesinden diğerine ödeme göndermek ve dijital varlıkları kullanmak için yasal bir yol olduğunu vurguladı.

XRapid’in ilk uygulayıcılarına ek olarak, 14 şirket XRP dijital varlığını bir ödeme şekli olarak kullanıyor veya değeri bir yerden başka bir yere taşıyan kendi platformlarını arttırıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir