featured

Eylül’de izlenmesi gereken iki gaming token: IMX ve FLOKI coin için sırada ne var?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FLOKI ve IMX Haberleri: Kripto para piyasasındaki geri çekilmenin ortasında politik meme coinler güç kazanırken Immutable ve Floki, önemli gelişmelere ev sahipliği yapıyor. Hafta başında balina aktiviteleri ve dolaylı olarak Nvidia hisselerindeki çöküşten etkilenen gaming sektörünün iki önemli kripto parası IMX ve FLOKI, hafta boyunca çift haneli kayıplar yaşadı. Özellikle Floki coin haftanın en çok kaybeden meme coini olurken Immutable düşen piyasa şartlarında bir değer kazanmayı başardı.

Immutable (IMX)

Güncel gelişmelere göre Immutable, Netmarble blok zinciri MBX ile işbirliği yaptığını açıkladı. Detaylar açıklanmamasına rağmen bu işbirliğinin Ethereum Katman-2 ağına yönelik gelişmeleri kapsaması bekleniyor. Ayrıca bu hafta Immutable token kilidi açma etkinlikleri yapılacak. 6 Eylül’de 32,47 milyon token dolaşıma sokulacak.

Immutable
Immutable teknik grafik ve RSI kaynak: CoinMarketCap

Yaklaşık 44,17 milyon dolara karşılık gelen bu etkinlik ile Immutable fiyatında bir dalgalanma yaşanabilir. Ancak altcoine yönelik beklentiler daha iyimser. Token kilidi açma etkinliği ile gaming ekosisteminde daha fazla kabul görmesi beklenen Immutable coine yönelik talebin artması bekleniyor.

Son olarak güncel fiyatı 1,22 dolar olan Immutable, son bir günde yüzde 3,70 yükseldi. İşlem hacmi yüzde 16 artan tokenın piyasa değeri yüzde 2 yükselerek 1.906.796.542 dolar oldu. RSI değeri yukarı yönlü hareket ederek 44 seviyesine yükseldi.

Floki (FLOKI)

Oyna-kazan kripto coinleri arasında en popüleri olan Floki, son bir haftada en çok değer kaybeden meme coin oldu. Geçtiğimiz hafta Simon’s Cat airdropu ve Binance  işlem botuna dair önemli gelişmelere konu olan meme coin üzerindeki heyecan dalgası azaldı.

Hafta başında ise önemli bir balina hareketine konu olan token, bu gelişmenin ardından düşen trende geçerek kırmızı bölgede kaldı. Ayrıca son 24 saate balina birikimleri ile de gündeme geldi. Meme coin biriktiren bir balina hesabına 4,28 milyar FLOKI tokenı ekledi.

FLOKI teknik grafik ve RSI Kaynak:CoinMarketCap

Floki fiyat tahminine baktığımızda son 24 saate yüzde 2 yükselen altcoin 0,000121 dolardan işlem görüyor. Göreceli Güç Endeksi nötr seviye 50’nin altına düşerek yatay bir seyirde 42’de bulunuyor. Ayrıca fiyatın 50 EMA’nın altında yer alması mevcut trendi güçlendiren bir işaret olarak ele alınabilir. Floki coin kısa vadeli pozisyonlarda toparlanmayı sürdürebilirse 0.00015 dolar seviyesini yeniden test edebilir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.