featured

Haftanın en çok kazanan kripto paraları: WIF ve PEPE yüzde 40’tan fazla yükseldi

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogwıfhat (WIF) haberleri: Temmuz ayının başından bu yana çalkantılı bir seyir izleyen kripto para piyasası, son iki haftada yaşanan düşüşten sonra toparlanmaya başladı. Özellikle altcoinler ve meme coinler çalkantılı bir seyir izlemesine rağmen son bir haftada en az yüzde 10’un üstünde yükseliş sergiledi.

Bitcoin yeniden 65 bin doların üzerine çıkarken meme coinlerin piyasa değeri 6, AI tokenların piyasa değeri yüzde 5 yükseldi. Haftalık en yüksek kazancını ise AI tokenler arasında FET, INJ, TAO elde ederken; meme coinler arasında PEPE, WIF, BONK ve FLOKI en çok yükselen kripto paralar oldu.

Dogwifhat yüzde 58 yükseldi!

Gün içinde önemli kazanımlar elde eden meme coinlerden biri olan WIF, son 7 günde yüzde 58 yükseldi. Bu yazının yazıldığı 20 Temmuz’da 2,52 dolardan işlem gören token, bu hızlı yükselişi ile ilk 40 altcoin arasına girmeyi başardı. Teknik grafiğinde boğa formasyonu işareti veren meme coin, en iyi Solana projelerinden biri olarak dikkat çekti.

altcoin, meme coin
WIF teknik grafik ve RSI

Tarihi direnç noktası 2,4 doların üzerinde tutunan WIF tokenı, bu seviyenin üzerinde yukarı yönlü bir hareketi devam ettirebilir. Göreceli Güç Endeksi 63 seviyesinde aşırı alım bölgesinde işlem görüyor. Hareketli ortalamalar ise genişleyerek artan boğa hareketini gösteriyor. Meme coine ait Göreceli Güç Endeksi (RSI) ise 63 seviyesinde aşırı alım bölgesinde yer alıyor.

PEPE yüzde 41 yükseldi

Haftanın en çok kazanan meme coinlerinden biri Pepe coin oldu. Haftalık yüzde 41 yükselen ve son 24 saate işlem hacmi yüzde 27 artan Pepe coin, son bir ayın en yüksek seviyesinde işlem görüyor. Hafta başında 0,0000088 seviyesinde yatay hareket eden meme coin 0,00013 dolara kadar yükseldi. Bu yazının yazıldığı 20 Temmuz Cumartesi günü 0,000012 dolardan işlem görüyor.

İşlem hacmi son 24 saate yüzde 27 yükselen meme coinin RSI endeksi 58 bölgesinde aşırı alımda yer alıyor. PEPE fiyatı Ichimoku Bulutu’nun içinde seyretmeye başladı. Pepe bu seviyeyi aşıp 0,000012 seviyesini aşarsa yeniden bir yükseliş trendi başlayabilir.

pepe
Pepe teknik grafik Kaynak: Coinmarketcap

Pepe coinin yükselişi ile birlikte en iyi shitcoinlerden olan Pepe Uncahined’de yükselişini sürdürüyor. Pepe Unchained, klasik PEPE coinin aksine Katman-2 ağında işlem görüyor ve daha hızlı işlem yapmaya imkân veriyor. Ethereum ağından 100 kat daha hızlı işlem yapma özelliğine sahip olan Pepe Unchained (PEPU), daha yüksek hacim kapasitesine sahiptir. Ön satış aşamasında olan proje, yüksek ödüllendirici politikası ile de dikkat çeker.

Pepe Unchained Ziyaret Edin

Staking ödülleri sunan proje, dinamik bir ödül sistemine sahiptir ve bu yazının yazıldığı sırada yıllık yüzde 416 getiri sunar. 2 yıl boyunca dağıtımı yapılacak staking ödülleri sayesinde daha fazla kullanıcıyı çekmeyi hedefler. Ön satış aşamasında olan PEPU tokenleri bu yazının yazıldığı sırada 0,0337 dolardan satılır. Erken alımda daha uygun fiyatlar sunan Pepe Unchained; ETH, kart ve USDT seçeneklerinin yanında BNB ağı üzerinden de cüzdana eklenip erken alım avantajlarından yararlanılabilir.

Bittensor (TAO) en çok kazanan AI token oldu

Meme coinler ile birlikte haftanın en çok kazanan AI tokenı TAO oldu. Haftalık yüzde 35 yükselen altcoin, son bir günde yüzde 1,94 arttı. İşlem hacminde yüzde 4’lük bir düşüş gören token, temkinli bir büyüme sergiledi. Tarihi direnç noktası 252 dolardan yükselen coin 20 Temmuz’da 341 dolardan işlem görüyor.

Ticari grafiğinde son bir haftadır yeşil mum yakan TAO’ya ait DMI endekisinde negatif ve pozitif değer eş zamanlı ilerliyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 65 seviyesinde yer alarak aşırı alım bölgesinden düşüş gösteriyor. Bu da altcoine temkinli yaklaşılması gerektiğini gösteriyor.

Sonuç olarak bu hafta kripto para piyasasında meme coinler ve AI tokenler, altcoinlerden daha iyi bir performans gösterdi. Ancak kripto para piyasasının değişkenliği göz önüne alınarak yatırımcının kendi kararını vermesi önerilir.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir