Düzeltmesini tamamlayan Bitcoin için bugün hangi seviyeler izlenecek
Düzeltmesini tamamlayan Bitcoin için bugün hangi seviyeler izlenecek

Grayscale 1 günde rekor seviyede Bitcoin aldı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Grayscale, yalnızca bir günde Bitcoin ve diğer kriptolardan neredeyse 2 milyar dolar daha alım yaptı.

Dünyanın en büyük kripto yönetim fonu Grayscale, kripto varlıklarını sadece bir günde (6 Ocak itibariyle) neredeyse 2 milyar dolar artırdı.

Bu arada, Anthony Pompliano’nun tweetine göre Bitcoin’in piyasa değeri tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 700 milyar dolara ulaştı.

Grayscale şu anda 25,2 milyar dolarlık kripto varlığına sahip

Barry Silbert’in öncülüğünü yaptığı Grayscale Investments fonu, Twitter sayfasında elinde tuttuğu toplam kripto AUM miktarının 25,2 milyar dolara eşit olduğunu duyurdu.

Duyuru 6 Ocak’ta yapıldı.

BTC

Bu, şirketin 5 Ocak’ta 23,3 milyar dolarlık kripto para tuttuğu bir gün öncesine göre 1,9 milyar dolar artış olduğu anlamına geliyor.

Bitcoin düşmanı yine sahnede

Büyük Bitcoin düşmanı ve altın yatırımcısı Peter Schiff yine sahnedeydi.

6 Ocak’ta, CNBC’deki Squawk Box programı, eski bir Federal Rezerv başkanı olan Kevin Warsh’u konuk olarak getirdi ve mevcut Bitcoin rallisi hakkında yorum yapmasını istedi.

Warsh, Bitcoin’in hızlı büyümesinin USD’nin zayıflamasıyla mevcut ortamda mantıklı olduğunu söyleyerek olumlu yanıt verdi.

Peter Schiff, CNBC sunucusunun konuklarının zamanını “en sevdikleri varlıkları pompalamak ve en büyük reklam verenlerini yatıştırmak” için harcadığını tweetledi.

Bitcoin piyasa değeri 700 milyar doları aştı

Bugün erken saatlerde, Anthony Pompliano, Bitcoin’in bir diğer tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını duyurmak için Twitter’dan paylaşımda bulundu.

Pomp, BTC’nin 700 milyar dolar değerinde olduğunu tweetledi. Ancak yazının yazıldığı sırada bu metrik değer olarak 690 milyar dolar seviyesinde.

BTC

Bitcoin piyasa değeri itibariyle Alibaba, Samsung, Warren Buffett’in Berkshire Hathaway’i, Visa, Mastercard ve JP Morgan Chase’i geçmiş durumda.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir