featured

ABD seçimleri yaklaşırken PolitiFi tokenler gündemde: FreeDum Fighters (DUM) yeni fırsatlar yaratıyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası yeni altcoinler ve meme coinler ile genişlemeye devam ederken yaklaşan ABD başkanlık seçimleri PolitiFi token projelerini ön plana çıkarmaya başladı. Ancak popüler PolitiFi tokenlar haftaya karışık başlayan kripto para piyasasında beklenenden daha düşük bir performans gösterdi.

En büyük PolitiFi tokenlardan olan MAGA ve TRUMP haftalık çift haneli kayıplar yaşadı ve iki kripto para da haftalık sırasıyla yüzde 10 ile 15 değer kaybetti. Buna karşın yeni çıkan politiFi meme coini FreeDum Fighters (DUM) resmi X paylaşımlara göre kısa sürede ön satışta 200.000 dolar toplamayı başararak dikkat çekti.

FreeDum Fighters ile politik tartışmalara katılım şansı yakalayın

PolitiFi tokenlar mizahla politikayı birleştiren yapısı ile kripto ekosisteminin önemli bir parçası hâline geliyor. ABD başkanlık seçimlerinde iki önemli rakip olan Donald Trump ve Kamala Harris’ten esisnlenen FreeDum Fighters (DUM) Kamacop 9000 ve Magatron karakterleri etrafında bir dizi özgün senaryo ile şekilleniyor. Bu iki politik karakter arasında nihai bir hesaplaşma olarak ilerleyen projede karakterler birbirine üstünlük sağlamak için savaşır ve haftalık FreeDUM tartışmaları katılımcılara hicivsel bir tiyatro sunar.

Projede yer alan her iki karakteri de destekleme ve taraf değiştirme özgürlüğüne sahip olan katılımcılar gerçek ABD seçimlerinin havasını oyunlaştırılmış projede deneyimleyebilir. Hikayesi ile ABD seçimlerindeki rekabeti kripto dünyasına taşıyan  FreeDum Fighters projesi, siyasi hikaye etrafında güçlü bir topluluk edinmeyi hedefler.

FreeDum Fighters çoklu blok zincir desteği ile devrim yaratıyor

FreeDum Fighters projesi birden fazla blockchain tarafından desteklenerek çoklu zincir özelliğine sahiptir. Projenin desteklediği blok zincirler arasında başta Ethereum yer alır ve Ethereum ağının desteklediği EVM Chains (ETH) de diğer bir seçenektir. Bunun yanında Binance Smart Chain (BSC) ve yaygın kullanılan Layer-2 çözümü Base ağları ile birlikte SOL ağı üzerinde de işlem görebilir.

freedum

Çoklu blok zincir desteği sayesinde proje, yatırımcılar için esneklik sunar ve desteklediği ağların avantajlarından yararlanma imkânı yaratır. Daha geniş bir kullanıcı tabanına erişim imkânı vererek yenilikçi çözümlerle desteklenen FreeDum Fighters böylece listelenme sonrası geniş bir kullanıcı kesiminin ilgisini çekebilecek.

Son olarak DUM tokenı güncel olarak 0.00005 dolardan alınabilir. Kademeli olarak fiyat artışına gidecek olan token erken alımda avantajlı fiyatlara sahiptir.

FreeDum Fighters’ı (DUM) Ziyaret Edin


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.