featured

FLOKI’nin Bitstamp borsasında listelenmesi yatırımcıların ilgisini çekti: Fiyat beklentileri neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasındaki meme coin’lerden bir tanesi olan FLOKI, yeni bir gelişme ile gündeme geldi ve yatırımcıların radarına girmeyi başardı. Dünyanın en eski kripto borsalarından biri olan Bitstamp, FLOKI tokenlarını listelediğini ve iki büyük işlem çiftinin artık canlı olduğunu duyurdu. Köpek temalı popüler meme coin FLOKI, Bitstamp ticaret platformunda resmen işlem görmeye başladı. Bu da olumlu bir gelişme olarak görüldü ve fiyatın geleceğine dair umutları yeniden yeşertti.

Floki meme coin

Bitstamp borsasının öne çıkan başarıları

FLOKI meme coin’inin Bitstamp borsasında listelenmesiyle birlikte FLOKI/EUR ve FLOKI/USD işlem çiftleri de borsada yer aldı. Kripto para birimi, Bitstamp’ın dünya çapında düzenlenmiş bir kripto borsası olarak itibarını X platformunda yaptığı bir paylaşımda vurguladı. Bitstamp, Avrupa’nın en büyük merkezi borsalarından biri olarak, dünya genelinde kilit bölgelerde 50 lisans ve kayda sahip. Yakın zamanda finansal hizmet sağlayıcısı Robinhood, Bitstamp’ı 200 milyon dolara satın aldı. Bu tür bir geçmişe sahip bir borsada listelenmek, düzenlemeye tabi bir borsada yer almak açısından önemli. Aynı şekilde, Bitstamp, köpek temalı meme coin’in bir sonraki yükselişinde ihtiyaç duyduğu katalizör olabilir.

Floki ekibi tarafından yapılan bir paylaşımda bu durum şu sözler ile ifade edildi: 

Bu, dünyadaki en bilinen ve en çok kullanılan kripto para birimi olma yolunda ilerlerken, bizi daha da meşrulaştırıyor ve konumumuzu sağlamlaştırıyor.

Floki, son zamanlarda birçok borsa listesinde yer aldı. Önde gelen dijital varlık hizmet sağlayıcısı Binance, FLOKI’ye ve ayrıca Artificial Superintelligence Alliance (FET), Notcoin (NOT) ve LayerZero (ZRO) gibi diğer tokenlara da destek vermeye başladı. Borsa, işlem çiftlerini FET/USDC, FLOKI/USDC, NOT/USDC ve ZRO/USDC’yi içerecek şekilde genişletti.

FLOKI teknik göstergeleri ayıların lehine: Sıradaki yükseliş ne olacak?  

Genellikle dijital para birimleri borsalar tarafından listelendiğinde, teknik göstergeleri bu duruma olumlu tepki verir. Ancak bu meme coin için durum pek de öyle olmadı. FLOKI fiyatı son 24 saat içinde %7,84 oranında bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı 0,0001734 dolar civarında işlem görüyor. Aynı dönem içerisinde piyasa değeri de %7’den fazla bir düşüş yaşayarak yaklaşık 1,6 milyar dolar seviyesine geriledi.

FLOKI’nin işlem hacmi ise sadece %1,68 oranında arttı. 225 milyon dolarlık işlem hacmi, onu 24 saat içinde en çok işlem gören 30. kripto para birimi konumuna sokuyor. Bu durum, meme coin’e olan yatırımcı ilgisinin ve talebinin azaldığını gösteriyor. Çoğu yatırımcı ve analist, tokenın kapasitesine olan güvenini kaybetmiş olabilir.

Ne yazık ki mevcut piyasa hissiyatı, köpek temalı meme coin’in birkaç gün önceki konumundan oldukça uzakta. Geçen hafta, FLOKI %50’lik bir artış yaşayarak haftalık düşük seviye olan 0,000139 dolardan 0,0002 dolara kadar yükselmişti. Ancak fiyat daha sonra bir dirençle karşılaştı. Birçok piyasa gözlemcisi, FLOKI fiyatının bir canlanma yaşayabileceğini ve belki de 0,0005 dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor. Yine de yatırımcıların herhangi büyük bir işlem yapmadan önce başta piyasa lideri olan Bitcoin olmak üzere, kripto piyasasının genel durumunu da göz önünde bulundurması gerekiyor. 

Meme Games: Rekabet oyunları ile kazanç elde etme şansı

Meme Games (MGMES), kripto piyasasında hızla yükselen ve rekabete dayalı oyunlarla kullanıcılarına kazanç sağlama fırsatı sunan yeni bir meme coin projesi olarak ön plana çıkıyor. DOGE, PEPE, BRETT, TURBO ve WIF gibi popüler meme coin karakterleriyle çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli bir deneyim yaşamanın yanı sıra erken dönem yatırımcılarına %25 bonus fırsatı sunuyor. Oyuncular, 169 metre koşusu gibi oyunlarla adil bir rekabet ortamında yarışarak kazanma şansını artırabilir ve daha fazla MGMES tokenı satın alarak farklı karakterlerle oynama ve bonus kazanma imkânı elde edebilir.

Meme Games’i Ziyaret Edin

Meme Games, oyun deneyiminin ötesinde yatırımcılarına yüksek getirili staking olanakları da sunarak dikkat çekiyor. Oyunlardan elde edilen tokenlar, akıllı sözleşmeler aracılığıyla stake edilerek pasif gelir imkânı tanıyor. 7 gün sonra talep edilebilen staking tokenları, ek gelir sağlamanızı mümkün kılarak kullanıcıları teşvik ediyor. Toplam 2 milyar token arzıyla yüksek getiri potansiyeline sahip bu projede, Web3Payments entegrasyonu sayesinde cüzdanınızı güvenle bağlayarak ETH, BNB, USDT veya banka kartı ile MGMES tokenlarını satın alabilirsiniz. Eğlenceli bir deneyim yaşayıp kazançlı bir yatırım yapma fırsatını kaçırmayın!


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *