featured

Floki ve BNB Chain GraFun’ı duyurdu: FLOKI fiyatı zirveye mi gidiyor?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in 65 bin dolara çıkması ile meme coinler de hızlı bir yükseliş yaşadı. Özellikle Floki çift haneli kazançlar elde etmenin yanında genel piyasa eğilimlerinden bağımsız spekülatif gelişmeler ile yükselişini sürdürüyor. Eylül ayının sonuna doğru meme coin yükselişi koruyabilirse ekim ayında daha başarılı bir performans gösterebilir.

FLOKI ekosistemindeki gelişmeler: GraFun heyecan yarattı!

Genel piyasa yükselişinin yanı sıra Floki coinin yükselmesinin ardında bir dizi güncel gelişme olduğunu düşünülüyor. Resmi X hesabı üzerinde paylaşımlara göre bot yavaşladığında devreye girecek yeni bir ticaret botu ve 10 bin dolarlık ödül havuzunda kazanma şansı ile birlikte bu ayın sonunda düzenlenecek bir dizi etkinliği duyurması yatırımcı ilgisini yükselten faktörler oldu.

Bu gelişmelerin yanında BNB Chain ile Floki’nin GraFun adında yeni bir meme coin platformunu piyasa süreceği haberi heyecan yarattı. Buna göre GraFun’da Binance zinciri üzerinde herkes bir meme coin oluşturabilecek. Henüz yeni başlamasına rağmen hazırda 3,9 milyondan fazla kullanıcıyı çeken bu platform, SunPump için önemli bir rakip olacağa benziyor.

Floki, Grafun hakkında “GraFun, BNB Zinciri için çok beklenen bir meme coin ve ticaret platformudur.” açıklamasını yaptı. Ayrıca meme coin bu platformda yüzde 40 hakka sahip olacak. GraFun platformunun Floki ve BNB coin fiyatına dair iyimserliği tetiklemesine rağmen fiyatı nasıl etkileyeceği belirsizliğini koruyor.

Floki güncel fiyat görünümü

Kısa vadeli bir yükseliş momentumu ile son 24 saate yüzde 17 artan Floki fiyatı, temmuz ayından bu yana süren düşüş eğilimini tersine çevirerek alçalan trendden çıktığına dair işaretler veriyor. Aynı süre içerisinde işlem hacmi yüzde 90 artan meme coin, bu yazının yazıldığı sırada 0,00016 dolar ile 0,00017 dolar arasında dalgalı bir seyir izliyor.

Flokı Floki
Floki teknik grafik 200 EMA ve BB Kaynak: CoinMarketCap

Teknik grafikte fiyat, 200 günlük EMA’nın üstünde yer alıyor. Bollinger Bantları genişleyen bir aralıkta hareket ederken aşırı alım bölgesinde olduğunu gösterir. MACD pozitif  bölgede yukarı yönü hareketini ilerletiyor. RSI’nın aşırı alım bölgesi 70 seviyesini geçerek 71’e ulaştığı görüldü.

Meme coin ekim ayından önce yükseliş ivmesini sürdürmeye devam ederse kısa vadede temmuz ayındaki en yüksek zirve olan 0,00020 doları yeniden test edebilir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.