featured

Floki premier lig ortaklığı ile büyüyor: Meme coin yüzde 10 yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son 24 saate önemli fiyat hareketleri yaşanan Floki Inu yeni ortaklıklar ve airdrop haberleri ile gündeme geldi. Binance 20 Ağustos Salı günü Floki sahiplerini desteklemek için Simon’s Cat airdropunu duyurdu. Ardından meme coin İngiliz Premier Lig takımlarıyla bir anlaşma imzaladığını açıkladı.

Floki ekosisteminde iki önemli haber

FLOKI resmi hesabından yayınlanan bir blog yazında 29 Ağustos 2024’te kripto para borsası Binance Simon’s Cat airdropunu destekleyerek meme coine destek verecek. Simon’s Cat yeni bir meme coin arzı olarak piyasaya çıkmaya hazırlanıyor ve bu airdroptan yalnızca Floki Trading Bot kullanıcıları ve merkezi borsalardaki üyeler yararlanabilecek. Binance üzerinden airdropa katılmak isteyen kullanıcıların Binance’de 400.000 fazla FLOKI tokenı olması gerekiyor.

Sponsorluk haberlerinde ise Floki coin, İngiliz Premier Lig takımlarına sponsor olacağını açıkladı. Sunderland takımında forma arkası sponsoru olacak olan Floki bu gelişmeyle stadyum ekranlarında yer alacak ve daha çok insana ulaşma şansı bulacak. Bu sayede bilinirliği arttırmayı hedefleyen Floki coin, hızlı bir büyüme sergileyebilir.

floki
Floki fiyat grafiği / CoinMarketCap

Floki fiyatına baktığımızda meme coin gün içinde yüzde 10’un üzerinde bir artış sergiledi ve gün içinde en yüksek 0.000133 dolara ulaştı. Bu yazının yazıldığı sırada 0.0001242 dolardan işlem gören meme coinin işlem hacmi yüzde 117 arttı.

Floki cephesinde yaşanan bu gelişmeler aynı zamanda oyna-kazan (P2E) kripto para ekosisteminin güçlenmesine katkı sağlayabilir ve yeni çıkan PlayDoge gibi oyun tokenlarına fırsat yaratabilir.

PlayDoge ön satışı sona eriyor!

Yeni çıkan meme coinlerden olan PlayDoge, ikonik doge memesini sanal bir evcil hayvana dönüştürüyor. Doge evcil hayvanının refahını yükselterek token kazanmaya imkân veren projede kazanılan PLAY tokenlarını stake edilerek pasif gelir elde etmek de mümkündür.

PlayDoge Tokenı Ziyaret Edin

26 Ağustos’ta ön satışı sona erecek olan proje, kripto borsalarında listelenmeden avantajlı fiyatlara alınabilir. Güncel fiyatı  0,0337 dolar olan PLAY tokenı, yıllık yüzde 75 pasif getiri sunuyor.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *