featured

Flockerz 800.000 doları geçerek heyecan yarattı: Yeni bir DOGE rakibi mi ortaya çıkıyor?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meme coin sektöründe oyla-kazan (Vote to Earn) sistemi ile bir ilke imza atan Flockerz, meme paraların durgun bir dönem geçirdiği ekim ayının ikinci yarısında önemli bir kilometre taşına daha ulaştı. Toplam 808.310,39 dolar birikim toplayan Flockerz (FLOCK), popüler meme coinlerin yeni canlanmaya başladığı bir dönemde benimsenme oranını yükseltiyor.

Meme coinler haftalık kazanımlarını korumaya çalışıyor

Coinmarketcap sıralamasına göre piyasa lideri meme coinler, DOGE dışında haftalık olarak çift haneli kazançlar elde edemedi. SHIB, WIF, POPCAT ve PEPE yüzde 3 ile yüzde 7 arasında bir kazanım yakaladı. Lider meme Dogecoin fiyatı ise ABD seçimleri ve Elon Musk’ın bağış hamleleri ile spekülatif bir yükseliş sergiledi. Haftalık yüzde 20’yi aşan getiri ile çift haneli kazanç elde eden birkaç meme coinden biri oldu.

Buna karşın Flockerz henüz ön satış sürecinin başında olmasına rağmen 808.310,39 dolarlık birikim toplayarak güçlü bir ilerleme kaydettiğini gösterdi. Ayrıca meme coin, başlangıç sürecinde 50 farklı aşamadan geçerek kademeli bir fiyat artışına gidecek. Böylece 0.00550000 dolardan başlayan başlangıç fiyatı, düzenli olarak satış sonlanıncaya kadar artmaya devam edecek. Bu da erken alımda FLOCK tokenını cüzdanına ekleyen yatırımcılar için kazanç anlamına geliyor.

Flockerz merkeziyetsiz yapısı ile gelecek vadediyor

Flockerz (FLOCK) aynı zamanda Dogecoin gibi merkeziyetsiz ve açık kaynak kodlu yapısı ile gelecekte DOGE için önemli bir rakip olabilir. Flockerz projesinin temelinde oyla-kazan sistemi bulunur. Token yakma, tanıtım kampanyaları ve ödüllendirme mekanizması gibi proje içindeki tüm kararlar topluluk arasında oylanarak hayata geçirilir. Bu da demokratik ve merkeziyetsiz yapıyı güçlendirerek meme parasının geleceğin blockchain teknolojilerine kolayca uyum sağlamasının önünü açar.

Ayrıca en iyi kripto ön satışları arasına girerek merkezi olmayan güvenli bir altyapıya sahiptir. Oylama sistemini topluluk arasında teşvik etmek için cömert ödüller kullanır. Bu sayede merkeziyetsiz yapıyı güçlendirerek topluluk desteğini arttırmayı hedefler. Tüm bu özellikleri ve avantajlı fiyatları sayesinde Flockerz (FLOCK) projesi, lansman sonrası popüler meme paralar için önemli bir rakip hâline gelebilir.

Son olarak ödüllendirme sisteminde güncel olarak yüzde 2182 staking sunarak devrim niteliğinde cömert ödüller vadeder. Bu yazının yazıldığı sırada 0.005793 dolardan satışa sunulan FLOCK tokenı, yeni bir etapta fiyat artışına gidecektir. ETH, USDT ve kart dışında BNB ağı üzerinde de FLOCK tokenı satın alınabilir.

Flockerz Tokeni Ziyaret Edin


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.