Flaş! Shiba Inu sert yükseldi: Yükseliş sürecek mi?
Flaş! Shiba Inu sert yükseldi: Yükseliş sürecek mi?

Flaş: Shiba yeni bir borsada daha listelenmeye başlıyor! Neden çok önemli?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Kripto para borsası CoinDCX, kullanıcılarının Shiba Inu ticaret yapmasına izin vereceğini ilan etti. Borsa ayrıca şu anda SHIB’yi destekleyen borsaların sayısını artıracağını duyurdu.

Shiba Inu, CoinDCX’te listelenecek

Yüzeysel olarak bakıldığında, Binance ve Coinbase zaten SHIB ticareti hizmeti sağladığından, CoinDCX haberi pek de önemli görülmüyor. Zira ShibArmy’nin son zamanlarda tüm dikkati, Robinhood’a veya Kraken listelenmelerine odaklandı. Bu sebeple CoinDCX duyurusu nispeten radarın altında kaldı.

Ancak bu haber düşündüğünüzden çok daha önemli.

Dünyanın neresinde olduğunuza bağlı olarak CoinDCX’i duymamış olabilirsiniz. Bunun nedeni, CoinDCX’in öncelikle Hindistan’a odaklanan bir borsa olması. 3,5 milyondan fazla kullanıcısıyla ülkedeki en büyük kripto para borsaları arasında yer alıyor.

Bu listeleme neden sanıldığı kadar önemsiz değil?

Başlıca rakiplerinden WazirX (7 milyon kullanıcı), BitBns gibi Shiba Inu’yu destekliyor. Hindistan’daki diğer iki büyük borsa olan Coinswitch Kuber ve Unocoin ise Shiba Inu’yu desteklemiyor.

Hindistan’da 30 milyon kripto para yatırımcısı bulunuyor ve bu borsalara büyük bir talep var. Geçen ay WazirX’in Shiba Inu nedeniyle rekor ticaret hacminin ardından çöktüğünde görüldüğü gibi, şu anda piyasanın tedarik edemediği SHIB için eşit derecede yüksek bir talep var. CoinDCX şimdi SHIB’i listelerken, Hint yatırımcıların yatırım yapmak için yeni bir yolu olacak.
Bedava Bonusu Veren Siteler
ABD’li yetişkinlerin %16’sı kripto paraya sahipken, ABD ve Hindistan kripto pazarları benzer büyüklükte. Ancak yalnızca ABD’de hizmet veren Robinhood, son zamanlardaki düşük kripto para birimi kazançlarına rağmen ShibArmy’nin ana odak noktası olmaya devam ediyor.

Dolayısıyla CoinDCX’in SHIB fiyatını önemli miktarda artırması pek olası olmasa da (SHIB son 24 saatte %0,7 düştü), kripto para biriminin küresel yayılımını ve Batı dışındaki bölgelerin önemini vurguluyor.

gfinityesports


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir