19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?
19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?

Ethereum’da iki yıl sonra bir ilk: ETH’de Boğa sinyali oluştu

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum’un (ETH) fiyatı bugün 10 ayın en yüksek seviyesine çıkmak için 300 doları aştı. Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi piyasa kapitalizasyonu ile psikolojik engelin üzerine çıkarak, en son 19 Ağustos 2018’de görülen seviye olan 306 dolara yükseldi.

Ether, bu yıl Aralık ayında görülen 82 dolarlık en düşük seviyesinden neredeyse 4 kat arttı. Bununla birlikte, fiyat Ocak 2018’de kaydedilen 1.431 dolarlık rekor seviyeden hala %78 oranında uzak. İleriye dönük olarak, teknik tabloların önyargılı yükselişiyle eter devam eden ralliyi uzatacak şekilde gözüküyor.

Coindesk’ten Omkar Godbole’nin Ethereum analizi

Üç günlük tablodaki 50 ve 100 mum fiyat ortalamaları iki yıldan beri ilk kez yükseliş eğilimi oluşturdu. Boğa çaprazının onaylanmasının ardından Mayıs 2017’de fiyatların üç ay içinde yüzde 900’den fazla artmış olduğunu belirtmekte fayda var.

Öyleyse, eğer tarih bir rehber ise, kripto para birimi önümüzdeki birkaç ay içinde Nisan 2018’in en düşük seviyesi olan 364 dolara meydan okumak için hazır görünüyor. Ethereum, yükselişine başka bir destekte, kripto analitiği firması Diar’a göre merkezsiz uygulamalar (DApps) ETH ağında rekor bir şekilde yükseldi. Öte yandan, günlük Gas (Ethereum Blockchain’in yakıtı) kullanımının temsil ettiği ağ etkinliği Mayıs ayında da yüksek seviyelere çıktı.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir