Ethereum’da devasa bir boğa teknik formasyonu oluşuyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu hafta başında dikkat çekici satış baskısına rağmen, Ethereum o zamandan bu yana iyi bir toparlanma kaydetti ve şu anda 271 doların üzerinde işlem görüyor. Bir analist Ethereum’un, kripto para biriminin tarihinde yalnızca çok az miktarda oluşmuş bir boğa teknik formasyonu oluşturmaya yakın olduğunu ve bu durumun, önemli ölçüde daha fazla kazanımın yakın olduğu anlamına gelebileceğini belirtiyor.

Cryptomist’e göre Ethereum, 230 dolara kadar düşebilir

Yazım sırısında Ethereum, Bitcoin’in 9.000 doları geçememesi nedeniyle değer kaybetti. ETH bu hafta başında belirlenen 250 dolarlık düşük seviyelerinden önemli ölçüde artarak 271,8 dolarlık şu anki fiyatı üzerinden yaklaşık %1’lik bir işlem gerçekleştiriyor. Her ne kadar ETH, son zamanların en düşük seviyelerinde güçlü bir toparlanma eğilimi gösterse de haftalık bazda yaklaşık 290 dolar seviyesinden bir miktar düşüş kaydetti. 

Yakın vadede, Ethereum’un fiyat hareketinin, analistlere göre Bitcoin’in nasıl işlem yaptığı ile büyük ölçüde belirlenmesi muhtemel. Bununla birlikte önemli olarak, ETH daha önce bir boğa teknik formasyonuna geri dönme mücadelesi veriyor, bu durum düşüş fiyat hareketinin daha da sınırlı olduğunu gösteriyor. Twitter’da popüler bir kripto para birimi trader’ı olan Cryptomist, kısa süre önce atılan bir tweette ETH’nin yakın gelecekte 230 dolara kadar düşmesini beklediğini açıkladı:

ETH’de BTC’ye benzer şekilde, şu anda destek seviyeleri direnç olduğu için önceki yükselen kamalardan reddediliyoruz. Şimdilik bu konuda kısa vadeli bir düşüş yaşıyorum ve hala 230 dolarlık menzili görebileceğimizi düşünüyorum.

Analist: Ethereum’da devasa bir boğa teknik formasyonu oluşuyor

Her ne kadar Ethereum, yakın gelecekte bir miktar düşüş yönünde fiyat hareketi görmesine rağmen, şu anda yakın gelecekte belirgin bir şekilde yükselişe geçebilecek bir boğa teknik oluşumunu oluşturuyor. Twitter’daki bir başka popüler kripto analisti olan Josh Olszewicz, son zamanlarda atılan bir tweette bu teknik oluşumunu tartıştı ve bunun sadece bir kaç kez meydana geldiğini ve önemli ölçüde daha fazla kazanıma yol açabileceğini açıkladı:

1D ETH 100EMA/100SMA haçlar, ETH’nin tarihinde yalnızca 4 kez gerçekleşti ve önümüzdeki birkaç gün içinde 5. haç gerçekleşecek.

Her ne kadar Ethereum’un yükselip yükselmeyeceği veya düşeceği konusunda tartışmalar olsa da bir sonraki pazarların yönünün büyük olasılıkla Bitcoin’in yakın gelecekte nasıl işlem yaptığına bağlı olacağına dikkat etmek önemli.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir