Ethereum Bitcoin'den daha iyi performans gösterebilir - işte ayrıntılar
Ethereum Bitcoin'den daha iyi performans gösterebilir - işte ayrıntılar

Ethereum Bitcoin’den daha iyi performans gösterebilir – işte ayrıntılar

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Ethereum, ABD doları karşısında 1.300 dolarlık desteğin üzerinde bir aralıkta kalıyor. ETH fiyatının yakın vadede 1.400 dolar ve 1.450 dolar direnç seviyelerinin üzerinde ivme kazanması muhtemel.

ETH fiyatı 1,438 dolara kadar yükseldi ve daha önce ABD doları karşısında düşük seviyede düzeltildi.

Fiyat, 1.320 dolarlık destek seviyesinin ve 100 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) üzerinde konsolide oluyor.

4 saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde 1.295 $’a yakın destekle oluşan önemli bir yükseliş trendi çizgisi var.

Paritenin 1.400 dolar ve 1.430 dolar direnç seviyelerini aştıktan sonra daha yüksek seviyelere hızlanması muhtemel.

Ethereum daha fazla yükselir mi?

Geçtiğimiz hafta, Bitcoin ve Ethereum, ABD Doları karşısında sırasıyla 35.000 $ ve 1.300 $’ın üzerinde sabit bir artış gördü. BTC tüm kazançlarını düşürürken, ETH 1.300 dolarlık destek bölgesinin oldukça üzerinde teklif vermeye devam etti.

Son zamanların en yüksek seviyesi, fiyat düşürülmeden önce 1.438 $ civarında oluştu. 1.380 dolarlık destek seviyesinin altında bir kırılma oldu.

Ethereum

Bununla birlikte, fiyat 1.320 dolarlık destek seviyesinin ve 100 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) üzerinde konsolide oluyor. Ayrıca 4 saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde 1.295 $’a yakın destekle oluşan önemli bir yükseliş trendi çizgisi var.

Artan yönde, fiyat 1.400 dolar ve 1.430 dolar seviyelerine yakın engellerle karşı karşıya. 1.400 $ ve 1.430 $ direnç seviyelerinin üzerinde başarılı bir kırılma, önümüzdeki seanslarda keskin bir artış için kapıları açabilir. Belirtilen durumda, fiyat 1.500 dolarlık direnç bölgesini test edebilir.

Ethereum, 1.400 $ ve 1.430 $ direnç seviyelerini temizleyemezse, aşağı yönlü bir düzeltmeye başlayabilir. Olumsuz taraftaki ilk kilit destek, 1.300 dolar seviyesine ve trend çizgisine yakın.

Trend çizgisi desteğinin altındaki olumsuz bir kırılma, muhtemelen 1.260 dolarlık destek seviyesinin ve 100 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) test edilmesini gerektirebilir. Daha fazla kayıp, ethereum fiyatını 1.200 dolarlık destek bölgesine yönlendirebilir.

Teknik göstergeler

4 saatlik MACD – ETH / USD için MACD, yükseliş bölgesinde yavaş yavaş ivme kaybediyor.

4 saatlik RSI – ETH / USD için RSI 50 seviyesinin hemen üzerinde yer alıyor.

Ana Destek Seviyesi: 1.300 dolar.

Ana Direnç Seviyesi: 1.430 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir