Haftalık kripto analizi: Bitcoin’in 60K mücadelesi sürerken SHIB yüzde 20 arttı
Haftalık kripto analizi: Bitcoin’in 60K mücadelesi sürerken SHIB yüzde 20 arttı

Dünyaca ünlü otel grubu kripto para ödemelerini kabul etmeye başladı! Listede Dogecoin de var

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Lüks otel grubu Kessler Collection, tüm müşterilerinin otel odaları için Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve Dogecoin gibi çeşitli kripto para birimleriyle ödeme yapmalarına izin vermeye başladıklarını duyurdu.

Bitcoin bir ödeme yöntemi olabilir mi?

İlk Bitcoin’in 2009’da çıkarıldığı günden bu yana, kripto para birimlerinin bir gün fiat’ın yerini alacağı kabul edildi. Nihayetinde ödeme yöntemi olarak ortaya çıkacaklarını ve normal para ve kredi kartlarını geçecekleri düşünülüyordu. Ancak ne yazık ki aradan 12 yıl geçmesine rağmen bu yolculuk henüz tam olarak bekleneni vermedi.

Kripto para birimlerinin ödemelerde kullanılma yolunda elde edilen en büyük şeylerden biri, güçlü oynaklıkları. Bitcoin ve altcoin’lerin maruz kaldığı fiyat dalgalanmaları, tüm yatırımcılar için büyük mali kayıplara neden oldu ve baz şirketler, kendilerinin de para kaybedebileceklerini riske atmak istemiyorlar.

Şu anda 50 dolar değerinde BTC ile bir mağazaya girseniz dahi paranız mağazadan çıkana dek 40 dolar veya 60 dolar olabilir. Bir ödeme yöntemi olarak, BTC ve diğerleri tehlikeli görünse de ancak Uber ve General Motors gibi şirketler gelecekte ödeme yöntemi olarak kripto kullanmayı düşündükçe, belki de işler değişiyor.

Kessler Collection’ın kripto para hamlesi oldukça olumlu karşılandı

Kessler Collection, Amerika Birleşik Devletleri’nin her yerine yayılan bir otel grubu ve Georgia, Florida, Kuzey ve Güney Carolina, Colorado ve Alabama gibi bölgelerde lüks işletmelere sahip.

Yukarıda belirtilen kripto para birimlerinin yanı sıra, konuklar odaları için PAX, USDC, Gemini Dollar ve Binance USD gibi çeşitli sabit para birimleri kullanarak ödeme yapabilecek.

Hareket, BTC ve dijital para birimleri için meşruiyet ve ana akım statüsüne ulaşmada büyük bir adım olarak kabul edilirken, bazıları otel konaklaması satın almak için kaç kişinin gerçekten kripto kullanacağını sorguluyor.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir