Bitcoin için 2017 boğa koşusunda görülen bir indikatör tekrar açığa çıktı!
Bitcoin için 2017 boğa koşusunda görülen bir indikatör tekrar açığa çıktı!

Dünyaca ünlü analistten dudak uçuklatan Bitcoin fiyat tahmini!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatı son günlerde pek de iyi bir seyir izlemiyor. Bununla birlikte, BTC stok-akış modellerinin mucidi olan analist PlanB’ye göre kripto para birimi, modelin tasarladığı 288 dolardan 3 kat büyüyebilir. Ve analiste göre bunun gerçekleşmesine sadece üç sene var.

PlanB: “Bitcoin fiyatı 288.000 doları üçe katlayacak.”

PlanB, son günlerdeki olumsuz görünüme rağmen yükseliş duruşunu sürdürüyor. Peter McCormack ile bir podcast röportajında ​​konuşan Bitcoin analisti, 288.000 doların aslında muhafazakar bir tahmin olduğunu açıkladı. PlanB Bitcoin’in, düzeltmeden önce 288.000 dolar hedefinden üç kat daha fazla yükselme potansiyeline sahip olduğunu söylüyor.

PlanB iddiasında şu ifadeleri kullandı:

Ortalama değer olarak 288.000 doları alıyorum. 100.000 dolar da çok iyi olurdu. Ama sadece matematiği takip ederseniz, sadece verileri takip ederseniz bunu görebilirsiniz. Zaman serisi modelini kastetmiyorum. Yani sadece Bitcoin’e bakmıyoruz. Altına, gümüşe, elmaslara, gayrimenkullere, tüm bunlara bakıyoruz. 288.000 dolar… Bu ortalama bir değerdir. Bunu üç kat aşabilir. Sayılardan çok bahsetmek istemiyorum. Her zaman muhafazakar olmaya çalışıyorum. Ancak 288.000 dolardan 2x veya 3x diyelim.

Varsayımsal olarak, 288 bin dolardan 3 kat büyüme, Bitcoin’i 2024’ün sonunda ortalama 864.000 dolara çıkarabilir.

S2F modeli takip edilirse BTC’yi güzel günler bekliyor

Bilhassa, PlanB stok-akış modeli konusunda olağanüstü iyimser ve Bitcoin fiyatının halen S2F tahminleri doğrultusunda hareket ettiğini savunuyor. Bunun da ötesinde PlanB, en büyük kripto paranın, yükseliş sinyali olan MicroStrategy gibi ana akım yatırımcıların ilgisini çektiğini gözlemledi.

Stok-akış modelinin kusursuz olmadığını kabul eden analist, bu modelin nicel teoriye dayanmasına rağmen başarısız olabileceğini de itiraf ediyor. İyi haber şu ki, stok akış modeli başarısız olsa bile Bitcoin’in başarısız olmayacağına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Bu arada sert düşüşten sonra BTC fiyatının yükseleceğini ima eden dört işaret var. Ayrıntıları buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir