featured

Dogwifhat balinaları güçleniyor: WIF yükselirken PlayDoge son etapta

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Meme coin  piyasası hafta sonu kırmızı bölgede işlem görürken Solana’nın popüler meme coini Dogwifhat (WIF), düşen piyasa şartlarına karşı yükseliş eğilimindeydi. Son beş gündür düzenli bir yükseliş sergileyen WIF, bir süredir stratejik balina transferlerinin odağındaydı.

Dogwifhat (WIF) balına alımları yükseliyor

Son bir haftadır 1,40 doların üzerinde işlem gören Dogwifhat, geçen hafta başından bu yana yüzde 31 yükselerek en çok kazanan meme coinlerden biri oldu. Piyasadaki iyileşme ile birlikte bu yükselişin arkasında balina transferleri olduğu düşünülüyor. Geçtiğimiz haftadan bu yana balinalar birden fazla kez büyük WIF token transferi ve alımı gerçekleştirdi.

Kaynak: X

Güncel verilere göre kimliği belirsiz bir balına Solana protokolüne 21,9 milyon WIF tokenı yatırdı. Ardından 1,8 milyon WIF alımını gerçekleştiren balina, üçüncü bir alım işlemi gerçekleştirdi ve 1.92 milyon dolarlık Dogwifhat tokenı satın aldı. Toplam verilere bakıldığında 28 milyonluk bir WIF cüzdanına sahip olan balina son alım-satımları ile piyasa hareketlerini de etkiledi.

WIF token fiyat görünümü

Piyasa değeri 1,901 milyon olan WIF, meme coin piyasasındaki genel geri çekilme ile birlikte gün içinde1,5 puanlık bir düşüş yaşadı. Bu yazının yazıldığı sırada 1.90 dolardan işlem gören WIF tokenın işlem hacmi yüzde 17 düştü.

dogwifhat
WIF teknik grafik Kaynak: CoinMarketCap

Trendin yönü hakkında bilgi veren DMI endeksinde +DI, -DI çizgisini yukarı yönlü keserek yükselişin sürebileceğini gösteriyor. Benzer bir şekilde MACD göstergesi de sinyal çizgisinin üzerinde hareket ediyor. Dogwifhat token iyimser bölgede hareket ederken ön satış aşamasında olan PlayDoge, 26 Ağustos’ta sona eriyor.

PlayDoge (PLAY) son etapta

Doge meme temasını oyna-kazan (P2E) sektörüne taşıyan PlayDoge, son etaba girerken 6 milyon dolardan fazla birikim topladığını açıkladı. Tamagotchi tarzında 2D oyun pikselleri ile bir sanal evcil hayvanın refahını sağlamaya dayalı olan oyun böylece PLAY tokenı kazanmaya imkân verir. Aynı zamanda uygulama üzerinde de oynanabilen oyun, dokunmatik oyun kontrolleri ile daha keyifli bir deneyim vadeder.

PlayDoge Tokenı Ziyaret Edin

Oyun temasının yanında PLAY tokenlarını stake ederek yıllık yüzde 72 APY kazanmaya imkân verir. Son etapta olan PlayDoge projesinde 1 PLAY tokenı 0.00531 dolardan alınabilir. Son olarak ETH, USDT ve kart dışında BNB ile alınabilen PLAY tokenları, listelenmeden önce avantajlı fiyatlar ile cüzdana eklenebilir.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *