featured

Meme coin sezonu geldi mi? Analistler DOGE’un büyük bir çıkışa hazırlandığını söylüyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DOGE Haberleri: Son iki haftadır Bitcoin’den ve piyasa değerine göre yüksek altcoinlerden daha iyi performans gösteren meme coinler çift haneli kazançlar elde ediyor. Ancak lider meme coin DOGE, bu yükseliş sırasında kırmızı bölgede işlem görüyor. Lider meme coin yatay bir seyir izlemesine rağmen Peter Brandt meme coinin büyük bir çıkışa hazırlandığını düşünüyor.

Solana meme coinleri daha iyi performans gösteriyor

IntoTheBlock verilerine göre meme coinler son Bitcoin rallisinin ardından güçlü bir performans gösteriyor ve bu başka bir meme coin sezonunun başlayabileceğini akıllara getiriyor. Piyasa değeri açısından büyük 20 meme, çift haneli kazançlar ile ekim ayına giriş yaparken en iyi performansı PEPE ile birlikte Solana meme paraları sergiledi.

Yüzde 36 büyüme ile WIF, yüzde 42 büyüme ile BONK ve yüzde 12 büyüme ile POPCAT dikkat çekti. Ancak Dogecoin haftalık yüzde 9 artış gösterdi ve nispeten daha iyi bir performans gösteren SHIB fiyatı haftalık yüzde 26 arttı ve altcoin yanma oranlarındaki artış ile piyasadaki arzını azaltmayı sürdürüyor.

DOGE fiyatı yeni bir çıkışa mı hazırlanıyor?

Doge fiyatı haftalık 0,132 dolarlık en yüksek seviyesinden 0,118’e düşerek yüzde 10’luk bir kayıp yaşadı. Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus’un SEC ile karşı karşıya gelmesi meme coin fiyatı üzerinde spekülatif bir etki yarattı. Kripto analistleri ise DOGE coinin büyük bir çıkışa hazırlandığını söylüyor.

Popüler kripto analisti Peter Brandt, yakın zamanlı bir paylaşımında meme parasına ait bir grafiği paylaşarak DOGE/USDT kanal kırılmasına vurgu yaptı ve uzun vadeli grafikte bunun yapıcı olabileceğini açıkladı. Brandt meme parasının alçalan trendden çıkmaya hazırlandığını açıklayarak geçmişteki benzer yükseliş hareketlerini tekrarlayabileceğini ifade etti.

Benzer bir görüşü dile getiren Trader Alan aylık grafikte düşen kama modelinde erken bir kırılma görüldüğünü açıkladı. Bu desenin son iki döngüyle aynı olduğunu ifade ederek meme coinin 1,6 dolara çıkabileceğini paylaştı.

DOGE
DOGE 1 haftalık fiyat grafiği

Son olarak meme coinin güncel fiyatı 0,1181 dolar ve işlem hacmi yüzde 2,4 geriledi. Fiyat, güncel mum grafiğinde 200 EMA seviyesinde yer alıyor. MACD göstergesi histogramın üzerinde ve RSI göstergesi ise 57 seviyesinde bulunuyor.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.