Binance’den JEX tokenleri için özel airdrop!
Binance’den JEX tokenleri için özel airdrop!

Dev Bitcoin borsası Binance’in BNB’si en iyi performans gösteren kripto!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasanın en büyük dijital para birimlerinden biri olan Binance Coin (BNB), Aralık 2018’de düştüğünden bu yana %600’ün üzerinde bir kazanç elde etti.

Binance Coin en iyi performans gösteren kripto oluyor

Kripto para piyasası şu anda sanal para birimlerinin birkaç ay önce sahip oldukları seviyelere ulaşmasını sağlayan hızlı bir büyüme yaşıyor. Ancak, diğerlerinden daha iyi performans gösteren dijital para birimleri var. Binance Coin, bu rekabet alanındaki en büyük kazananlardan biri. Binance, dünyadaki en büyük ve en popüler kripto borsalarından biri. Nitekim, en yüksek işlem hacimlerinden ve işlem çiftlerinden birine sahip. Şirket birkaç hafta önce saldırıya uğramasına rağmen, pazardaki en tanınmış platformlardan biri olmaya devam ediyor. 

Gerçekten, Bitwise Asset Mangement yıkama işlemlerini kaydeden diğer borsalara kıyasla kripto platformu Binance’in gerçek işlem hacmine sahip olduğunu bildirdiği bir rapor yayınladı. Mayıs ayında, Binance Coin %110 civarında büyüdü, yani dijital para birimi bu yıl %450 arttı. Bu fiyat artışının arkasındaki nedenlerden biri borsada çok sayıda BNB kripto parasını yakılması ile ilgili. Bu borsanın ücretlerden elde ettiği fonların %20’si ile yapılır. Bu şekilde, dolaşımdaki BNB miktarı azalır ve 100.000.000 BNB kripto parası piyasada kalana kadar devam eder. Dolayısıyla Binance, fiyat artışındaki ana katalizörlerden biri olarak kıtlığı kullanıyor.

Binance Coin’in artışının temel nedenleri

Ayrıca, sanal para birimi, yatırımcılar tarafından platformun yürüttüğü IEO’lara katılmak için kullanılır. Kullanıcıların IEO’ya katılabilmesi için BNB tokenlerini 20 günden fazla tutmaları gerekir. Karar, bir IEO’dan önce ve sonra BNB işlemlerinde bazı dalgalanmalar olabileceğinden alındı. Daha fazla sayıda BNB tokenine sahip olanlar, yaklaşmakta olan bir IEO’ya katılmalarına izin verecek daha fazla piyango bileti alacaklar. Bu yazıyı yazarken Binance Coin, pazardaki en büyük 7. dijital para birimi. 

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir