Bloomberg yeni Bitcoin tahmini ile kafaları karıştırdı! Fiyat sıfıra mı iniyor?
Bloomberg yeni Bitcoin tahmini ile kafaları karıştırdı! Fiyat sıfıra mı iniyor?

Delphi Digital Raporu: Tether krizi bile Bitcoin boğalarını durduramayacak

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araştırma ve analiz şirketi Delphi Digital tarafından yayınlanan bir rapora göre Bitcoin, 2019 yılının ilk çeyreğinde dibe ulaştı. Yine de, birçok kişi, Tether tartışmasının daha da artmasından ve kripto para birimi piyasasının derinden etkilenmesinden korkuyor.

Hodler nisan ayında Bitcoin satmadı

Hikaye tekrarlanırsa, Bitcoin, fiyatının yükseliş yönünde tersine dönmesi durumunda 2015 yılını, ardından Aralık 2017’de zirveye çıkan iki yıllık bir boğa büyümesini izleyebilir. Firma Bitcoin kullanıcılarının paralarını “harcanmamış işlemlere” dayanarak BTC’lerini tutmakla ilgilendiklerini iddia ediyor. BTC’nin yüzde 61,1’i son 12 ay boyunca bozulmadan kaldı ve sadece birkaç yatırımcı Nisan ayında yapılan ralli boyunca nakit kazanmaya karar verdi.

Ünlü analist Peter Brandt, Bitcoin’in yeni bir parabolik aşamaya girdiğini ve bunun da genellikle fiyat artışının iyi bir göstergesi olduğunu söyledi. Bir numaralı kripto para birimi de son zamanlarda ilk altın haçını (Golden Cross) oluşturdu.

Tether piyasayı olumlu yönde etkileyecek

BTC, kripto endüstrisinin Bitfinex-Tether haberi tarafından yakalanmasının ardından 50 haftalık hareketli ortalamanın üstünde ivmesini koruyamadı. Bununla birlikte, hızla iyileşti ve USDT’nin fiatla tam olarak desteklenmediği gerçeği, Bitcoin veya altcoinler üzerinde herhangi bir olumsuz etkiye sahip olmadı. Aslında, Delphi Digital, Tether borçlanmasının piyasayı olumlu yönde etkileyeceğini öngörüyor, çünkü bu, acımasız işletmelerin “sağlıklı bir şekilde yıkanmasına” yol açacak.

Şirket, “Bu yasal eylemin ciddiyetinin, davetsiz misafirleri bu yeni ortaya çıkan pazardan kovmaya çalışırken düzenleyicilerin kontrol seviyesini hızlandıracağına inanıyoruz” dedi.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir