Civic CEO'sundan iddialı yeni Bitcoin tahmini
Civic CEO'sundan iddialı yeni Bitcoin tahmini

Civic CEO’sundan iddialı yeni Bitcoin tahmini

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, 8.000 dolara düştükten sonra 8.500 doların üzerine geri döndü. Bitcoin boğası ve CivicKey CEO’su Vinny Lingham, son BTC eyleminin kendisine “saldırgan” göründüğünü söyledi.

Vinny Lingham: “Bitcoin’de 12 bin doları test edebiliriz.”

Bitcoin bu haftanın başlarında garip bir hamleyle sorunsuz bir şekilde düzeldi. BTC ilk olarak 9.000 doları kırdı. Ancak 9.080 dolarlık seviyede sert bir şekilde reddedildi ve takip eden 12 saat içinde 8.000 dolara düştü. Bitcoin’in şimdiden 8.500 doların üzerinde olması, Lingham’a 5 basamak için hazır olduğumuzu düşündürüyor. Lingham, açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu BTC eylemi agresif görünüyor. 10 bin doları geçebileceğimizi ve çok yakında 12 bin doları test edebileceğimizi düşünmemi sağlıyor. Ancak 12 bin dolar çok ağır bir direnç seviyesi, bu yüzden eğer BTC, 12 bin dolardan (muhtemelen) reddedilirse bir süre için 10 bin dolar civarında konsolidasyon bekliyorum.

Lingham’a göre şimdi öfkeli Bitcoin boğası geliyor

Mayıs ayının başlarında Lingham ayı piyasasının sonunu aradı. 10 Mayıs’ta Lingham, “Bitcoin önümüzdeki 24-48 saat boyunca 6.200 dolar seviyesini koruyabilirse, ayı piyasasının resmen sona ermiş ve öfkeli bir boğa piyasasına girmiş olabileceğimizi.” söyledi.

Lingham’a göre şimdi o öfkeli boğa geliyor. Lingham, masada 12 bin dolarlık seviyenin olduğunu söylüyor. Ardından Lingham, Bitcoin için momentumun değiştiğini kabul ediyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir