İşte gelmiş geçmiş en çılgın Bitcoin fiyat tahminleri
İşte gelmiş geçmiş en çılgın Bitcoin fiyat tahminleri

Çinli milyarder: “Bitcoin almanın tam zamanı!”

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çinli kripto milyarder Zhao Dong, Bitcoin ayı piyasasının gelecek yıl biteceğine inandığını söyledi. Dong, WeChat’a verdiği demeçte, en umut verici projelerin uzun vadede ortaya çıkacağını belirtti.

Bitcoin 50.000 dolara ulaşacak

Zhao Dong konu hakkında şunları söyledi:

Bu yıl daha fazla kripto projesi ve şirketi ölecek, ancak bu arada gelecek vaat eden projeler küllerinden doğacak. 2019 yatırımcılar ve girişimciler için hem en iyi hem de en kötü zaman. İyi bir zaman çünkü, 2019, iyi projelere yatırım yapmanın daha ucuz olduğu ve daha az rekabetin olduğu bir yıl olacak. Tek kötü yanı ise sabır.

Boğa piyasasında, insanlara Bitcoin almalarını tavsiye etmiyorum, çünkü hızlı para kazanmak kolay görünüyor ama aslında kolay değil. Şimdi ise insanlara Bitcoin satın almaları için tavsiye vermeye başladım.

Dong, Çin’in en büyük tezgah üstü işlemcilerinden biridir. Yaptığı en son tahminde, 2021 sonunda Bitcoin fiyatının en az 50.000 dolara ulaşacağını söyledi.

News.8btc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir