Chainlink artık eskisi kadar tartışılmıyor -  LINK fiyatı için  olumlu olabilir
Chainlink artık eskisi kadar tartışılmıyor -  LINK fiyatı için  olumlu olabilir

Chainlink fiyat analizi: LINK cephesi kaynıyor! Sırada yükseliş mi var?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Chainlink fiyatı, 10 Ocak’a kadar önemli ölçüde yukarı yönlü bir ivme gördü ve o zamandan beri bir geri çekilme yaşıyor. Ancak AMBCrypto analistlerine göre LINK fiyatı önümüzdeki dönemde %20 ve ötesinde bir artış vaadi veriyor ve geri çekilme aşaması sona erebilir.

Bu haberin yazıldığı sırada Chainlink 15,89 doolardan işlem görüyor ve destek seviyelerinden sıçrıyor.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

LINK yükselen paralel kanaldan çıktı ve tekrar bu kanala girmeye çalışıyor. İki başarısız denemeden sonra EMA’lar ve 0.382 Fibonacci seviyesi kısa, orta ve uzun vadeli desteklerin kesişme noktasında oturduğu için fiyat nihayet yükselebilir. Bu nedenle destek güçlü ve LINK’in bu destekten geri dönmesi muhtemel.

Teknik göstergeler ne söylüyor?

Buna ek olarak MACD göstergesi, alıcıların baskısına işaret eden yükseliş eğilimi gösterdi. RSI göstergesi ayrıca Chainlink fiyatının büyümesi için yer olduğunu gösterdi.

Bununla birlikte OBV göstergesi, kısa vadeli bir düşüş olasılığını gösterdi. Fiyatın altında bulunan güçlü destek göz önüne alındığında, bu düşüşten sonra muhtemelen 0.382 Fibonacci seviyesi 15.19 dolardan sıçrayarak daha yüksek bir seviyeye ulaşacak. Bu dalgalanma, paralel kanala girme ve aynı zamanda SuperTrend göstergesi tarafından sunulan satış sinyalini geçersiz kılma potansiyeline sahip.

Bu nedenle, uzun vadede LINK’in kanalın tepesine veya orta çizgiye doğru tırmanması bekleniyor. İkincisine bir yükseliş, %19’luk bir artış anlamına geliyor ancak kanalın trend çizgisinin tepesine bir artış, en az %25 ila %30’luk bir fiyat artışı anlamına geliyor. Hepsi bir arada, Chainlink, orta ve uzun vadede en az %10 ila %30 artmaya hazırlanıyor olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir