Cardano fiyat analizi: ADA için yükseliş kapısı açılacak mı?
Cardano fiyat analizi: ADA için yükseliş kapısı açılacak mı?

Cardano ve Tron fiyat analizi: ADA ve TRX yükselecek mi? Teknik görünüm

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Cardano, birkaç gün önce oluşturduğu düşüş eğiliminden güçlü bir şekilde kurtuldu. Tron ise 24 saat içinde bir önceki haftanın neredeyse tüm kazanımlarını kaybetti ve toparlanmak için çabalıyor.

Cardano (ADA) fiyat analizi

ADA, grafiklerde çift tepe paterni (beyaz) oluşturdu ve vadi tabanının üstündeki zirvelerin yüksekliğine bağlı olarak öngörülen aşağı yönlü hedef olan 0,23 dolara düştü.

Bu dik düşüşün ardından alıcılar, ADA 0,27 doların üzerine çıkarken fiyatı birkaç saat içinde olduğu yere geri döndürdü.

OBV, ralliyi 17 sentten yükselten satın alma hacmine kıyasla, her iki yönde de hareket etmeyen önemli hacimlerde kripto varlığın ne alındığını ne de satıldığını gösterdi.

Awesome Osilatör, yükseliş momentumunu belirtmek için nötr çizginin üzerine geri döndü ve ADA, bir kez daha 0,32 doları desteğe çevirmeyi bildi.

Tron (TRX) fiyat analizi

Gann fan çizgileri, TRX için potansiyel direnç alanları ve destek hakkında fikir vermeye devam etti. Geçtiğimiz birkaç gün, 3:1 fan çizgisi ile kesişen bir bölgede, TRX’in 0,027 dolardan destek bulmak üzere düştü.

TRX, şu anda 0,03 doların üzerine çıkmaya çalışıyor. MACD, yükseliş eğilimi oluşturmasına rağmen genel düşüş baskısını vurgulamak için sıfır çizgisinin altında.

Önemli işlem hacminin varlığı, trend olan bir piyasayı işaret ediyor ve önümüzdeki birkaç saat içinde 0,03 doların üzerinde bir hareket veya ret, TRX’in kısa vadeli yönünü belirleyecektir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir