featured

Bugünün yıldızları metaverse token’lar oldu! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki metaverse token’lar bugün, piyasanın kalanını geride bırakarak en iyi performans gösteren altcoin’ler oldular. Metaverse token’ların piyasa değeri, son 24 saatte %6,5 oranında bir artış yaşayarak 31,1 milyar dolara yükselirken işlem hacimleri ise %74 oranında yükseldi

Kripto para piyasası geçirdiği kötü bir haftanın ardından bugün bir miktar toparlanma yaşadı. Piyasa lideri olan Bitcoin (BTC) %3’ün üzerinde artış yaşayarak 42,000 doları kırdı. Altcoin’ler de piyasa liderini takip etti ve birçoğu bugün yükselişe geçti.

Ancak Apecoin (APE), Sandbox (SAND) ve GALA gibi metaverse token’lar emsallerini geride bıraktı. APE ve SAND üzerindeki olumlu güncellemeler, diğer metaverse token’larına olan satın alma ilgisini artırmış gibi görünüyor.

Ethereum balinalarının en büyüğü, yoğun bir şekilde metaverse token’larını satın alıyor. APE, GALA ve SAND, son 24 saat içinde ETH balinaları tarafından en çok satın alınan 10 token arasında yer aldı.

APE %34 oranında bir artış kaydetti

ApeCoin, günün en çok kazananı oldu. APE token’ının fiyatı son 24 saatte %34’ün üzerinde bir yükseliş kaydetti. Son zamanlardaki yükseliş rallisi birkaç faktörün sonucudur. APE kısa süre önce Gemini Earn’de listelendi. Bununla birlikte, Yuga Labs’ın yaklaşmakta olan “Otherside” adlı metaverse’ü hakkındaki spekülasyonların, Whopping dalgalanmasının arkasındaki ana faktör olabileceği bekleniyor.

metaverse token APE

Raporlara göre Yuga Labs, Otherside’da 600 APE’lik başlangıç ​​fiyatıyla arazi satışları başlatacak. Bununla birlikte, APE geçen aydan bu yana zaten % 1500’ün üzerinde arttı. Son zamanlarda APE, Decentraland’ı (MANA) geçerek en büyük metaverse token’ı haline geldi. Bu arada, 24 saatlik işlem hacmi ise %360’ın üzerinde bir artış gördü.

Sandbox’ın 24 saatlik işlem hacmi %65 arttı

Bugün yükselen bir diğer metaverse token’ı ise Sandbox. WhaleStats’a göre, “BlueWhale0093” adlı ETH balinası, 1,48 milyon dolar değerinde SAND satın aldı. SAND’ın 24 saatlik işlem hacmi de %65’in üzerinde bir artış gördü.

Artışın arkasındaki neden Bloomberg’den gelen bir rapora bağlanabilir. Raporda Sandbox’ın çeşitli yatırımcılardan 400 milyon dolarlık bir yatırım getirisi göreceği belirtilmişti.  Sandbox’ın yerel token’ı olan SAND, son 7 gün içinde %8 oranından fazla bir artış kaydetti. SAND için toplam piyasa değeri 3,4 milyar doları aştı. Kripto para piyasasındaki genel sıralamada ise 40. sırada yer alıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin