Sell-off dalgası Bitcoin’de devasa likiditasyona neden oldu
Sell-off dalgası Bitcoin’de devasa likiditasyona neden oldu

Bu ülkenin para otoritesinden kripto para uyarısı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Singapur Para Otoritesi, eyaletin başbakanı istemeden sahte bir token dolandırıcılığına yakalandıktan sonra kripto yatırımcılarına bir uyarı yayınladı.

Bitcoin dolandırıcılığı uyarısı

Singapur’daki yetkililer, Bitcoin (BTC) ve kripto para yatırımcılarına bir bildirim yayınlayarak, onları böylesine değişken bir piyasa girmenin tehlikeleri konusunda uyardı.

6 Nisan’da, Singapur Para Otoritesi başkanı Tharman Shanmugaratnam, kripto para birimi alanında spekülasyon yapmanın doğasında olan riskler konusunda uyardı ve değerlerinin herhangi bir temel ilkeye bağlı olmadığını iddia etti. Shanmugaratnam, perakende yatırımcılarının uzak durması gerektiğini söyledi.

“Kripto para birimleri, değerleri tipik olarak herhangi bir ekonomik temelle ilgili olmadığı için oldukça değişken olabilir. Bu nedenle yatırım ürünleri olarak oldukça riskli ve kesinlikle perakende yatırımcılar için uygun değiller.”

Birkaç gün önce, Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong, vatandaşları ismini, benzerliğini ve sosyal medya profilini taşıyan tokenlar basıldıktan sonra kripto para birimi yatırımı söz konusu olduğunda uyanık kalmaları konusunda uyardı.

Shanmugaratnam, MAS’ın kripto para birimindeki gelişmeleri yakından izlemeye devam edeceğini ve teknolojik ilerleme devam ederken düzenleyici hızı korumaya çalışacağını söyledi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Bizi Takip Edin