featured

Piyasa düşerken bu Solana meme coini yüzde 46 yükseldi

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana meme coini: Hafta başından bu yana toparlanma eğilimi gösteren kripto para piyasası, Bitcoin fiyatının düşmesi ile hafif bir değer kaybetti. BTC ETF girişlerinde azalma ile birlikte uzun ve kısa vadeli pozisyonlar arasındaki dengesizlik Bitcoin’i aşağı çekerken altcoinlerde de düşüşlere neden oldu.

Piyasa değeri açısından beşinci sırada yer alan Solana ise günlük 1,93’lük bir kayıp yaşarken Solana ETF’lerinden kaynaklanan spekülasyonlar altconin karışık bir seyir izlemesine neden oldu. Buna karşın Solana ekosisteminde yer alan popüler meme coin Dogwifhat (WIF) 2x’lik bir ralli eşiğinde yükseliyor.

Solana ETF lansmanı ve SOL fiyatı

Ethereum ETF başvurularından sonra muhtemel bir gözle bakılan Solana ETF’lerinin kabul edilip edilmeyeceğine dair şüpheler büyüyor. Geçtiğimiz ay ilk kez VanEck tarafından başvurusu yapılan Solana ETF’leri hakkında henüz kesin bir gelişme yok. Ayrıca küresel blockchain lideri Paul Brody’in açıklamaları merkeziyetsizlik açısından Solana’nın durumunun ETH ve BTC’den farklı olduğunu açıklaması ile endişeleri büyüttü.

Solana teknik grafik

Bu süreçte Solana fiyatı son bir günde piyasa etkisiyle yüzde 1,66 düşerken günün erken işlem saatlerinde yeniden 160 doların altına düştü. Haftalık yüzde 10 yükselen altcoinin işlem hacmi yüzde 22 düştü ve bu yazının yazıldığı sırada 160 dolar sınırında işlem görüyor.

Solana düşerken WIF boğa koşusuna hazırlanıyor!

Meme coinler kısmı düşüşler yaşarken Solana ekosisteminde önemli bir meme coin olan Dogwifhat, son 24 saate yüzde 15 yükseldi. Gün içinde hafif bir düşüş yaşayan WIF, bu yazının yazıldığı sırada 2,46 dolardan işlem görüyor.

Dogwifhat’in teknik grafiğine bakıldığında 14 Temmuz’dan itibaren yükseliş eğilimini sürdüren meme coin, uzun yeşil mumlar yaktı. Bollinger Bandlarında birbirine yakınlaşmanın yaşandığı WIF grafiğinde 50 günlük EMA 2,28 dolarlık direnç çizgisinin altında yer alırken 20 günlük EMA’nın üzerinde yer alıyor. Bu da fiyat üzerinde hareketliliğin devam edebileceğinin işaretini veriyor.

WIF meme coin Solana
WIF teknik grafik RSI ve DMI

WIF coine ait Göreceli Güç Endeksi’ne bakıldığında RSI, kritik 50 desteğinin üzerinde 62 seviyesinde aşırı satın alım bölgesinde yer alıyor. Bu değer, WIF üzerindeki artan ilgiyi gösteren endeks, satın alma baskısı ile fiyatı yukarı itebilir. Bununla birlikte DMI endeksinde uzun bir sürenin ardından pozitif DI değeri negatif DI çizgisini keserek üzerine çıktı. Bu da fiyatın yükselme eğilimine gireceğinin işaretlerini veriyor.

Aynı zamanda MACD göstergesi satın alma sinyalini destekliyor ve bu işaret orta vadede yükseliş trendini destekleyen bir yönde hareket ediyor. Fiyat açısından bakıldığında boğalar kısa vadeli hareketleri desteklerse WIF fiyatı 4,85 dolarlık desteğin üzerine çıkabilir.

Son olarak meme coin piyasasına bakıldığında DOGE ve SHIB piyasa hissiyatına bağlı olarak düşerken PEPE yüzde 2’lik bir toparlanma gösterdi. Bununla birlikte oyna-kazan sektörü, piyasa değeri açısından yüzde 1,5’lük değer kazandı. Yeni çıkan 2024 oyna-kazan tokenlerden biri olan Meme Games ise yüksek bonus avantajları ile dikkat çekiyor.

Meme Games, yüzde 25 bonus veriyor!

Meme coin sektörüne yeni bir soluk getiren Meme Games, popüler meme karakterleri ile oynanan bir P2E oyunudur. Oyun içinde PEPE, DOGE, BRETT gibi karakterlerin yanı sıra WIF token karakteri de bulunur. Beş farklı meme karakteri ile yarışlarda eşit kazanma şansı sunan oyun, olimpiyatlar tarzında yarışlarda meme karakterlerinin hız, çeviklik gibi yönlerini öne çıkarır. Ayrıca daha fazla MGMES tokenı alarak deneme ve kazanma şansını yükseltmek mümkündür. Erken alımda yüzde 25 bonus veren proje, staking ödülleri ile desteklenir.

Meme Games’i Ziyaret Edin

 

Oyunlardan kazanılan tokenler, stake edilerek pasif gelir sağlanırken yıllık yüzde 2156 getiri sağlar. Toplam arzının yüzde 10’unu stakinge ayıran projede MGMES tokeni başlangıç fiyatı 0,009 dolardır. Her etapta fiyat artışına gidecek olan Meme Games coin; ETH, USDT ve kartla satın alınabilir.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir