featured

Durağan piyasa şartlarında en iyi yatırım aracı: Bu meme coinler kazandırıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Meme coin haberleri: Kripto para piyasası 12 Haziran Çarşamba günü FED faiz kararını beklerken piyasa toparlanma belirtileri gösteriyor. Bitcoin, 67 bin dolar seviyesinde seyrederken Bitcoin dominance azalıyor ve yatırımcılar portföylerini yeniden oluşturmaya hazırlanıyor.

Bunun yanında popüler meme coinler toparlanma belirtileri göstererek düşen piyasa koşullarına karşı yatırımcı için farklı bir alternatif sunuyor.

Altcoin almak için doğru zaman mı?

Kripto para piyasası negatif bölgede seyretmeye devam ederken piyasa değeri yüksek altcoinler, son 1 haftada yüzde 7 ile 15 arasında değer kaybı yaşadı. Ethereum yüzde 7 değer kaybederken Solana, BNB, ADA, AVAX gibi altcoinler yüzde 10 ile 16 arasında kayıp yaşadı. Bununla birlikte muhtemel bir boğa sezonunda yeniden yükselişe geçmesi beklenen bu coinler, düşüşten alınabilecek seviyelere geriledi. Altcoin almak için doğru zamanın yaklaştığını ifade eden popüler kripto analisti Ash Crypto, X üzerinde paylaştığı bir gönderide altcoin almak için 3 neden açıklamıştı.

Piyasa değerine göre ilk 10 kripto fiyatı /CoinMarketCap

Analiste göre Ethereum ETF’lerinin kısa süre sonra başlayacak olması, birçok altcoinin yılın en düşük seviyesinde yer alması ve piyasada satış baskısının sürmesi altcoin almak için iyi bir neden olarak sıralandı. Kripto coinlerin fiyatındaki gerilemenin alım fırsatı olarak değerlendirilmesi gerektiğini açıklayan analist ile birlikte birçok uzman yatırımcı yaz aylarında kripto sektörünün toparlanacağını düşünüyor.

BONK, PEPE ve BRETT meme coinleri yükseliyor

Meme coinler bugün itibariyle hafif toparlanma eğilimi gösterirken PEPE, BONK ve BRETT son 24 saatte yükseldi. PEPE coin fiyatı son 24 saate için yüzde 6,39 yükselirken bu yazının yazıldığı sırada 0,00001318 dolardan işlem görüyor. BONK coinin yüzde 3,72’lik kazancı ile birlikte DOG (Runes) yüzde 18,55’lik şaşırtıcı bir yükseliş elde etti. Bu yazının yazıldığı sırada 0,006907 dolardan işlem gören meme coin, piyasa değeri açısından 1 milyar dolara yaklaşırken PEPE’nin en büyük rakibi oluyor. Son bir ayda yüzde 181 büyüme gösteren meme coin, piyasadaki toparlanmanın ardından 100x yapacak coinlerden biri olarak değerlendiriliyor.

meme coin
PEPE 1 günlük fiyat grafiği

Meme coin sektöründe 12 Haziran’da kazanç getiren coinlerden biri de GameStop (GME) oldu. Gün içinde yüzde 14.62 yükselen kriptonun haftalık kazancı yüzde 106.49 oldu. Bu yazının yazıldığı sırada 0.01926 dolar olan meme coin, 0.01390 dolardan yükselerek hisse senetlerindeki fiyat karmaşasının sona ermesi ile daha sağlıklı bir büyüme sergileyeceğe benziyor.

Sonuç olarak kripto para piyasası FED faiz kararı öncesinde temkinli hareket ederken meme coinler piyasa dinamiklerine karşı yükselme eğilimi göstererek yatırım fırsatları doğuruyor. Bununla birlikte büyüme potansiyeli taşıyan AI sektörü de hızla büyüyor. AI piyasası ile meme coinleri birleştiren WienerAI, yenilikçi bir coin olarak yatırımcının ilgisini çekiyor.

WienerAI Ziyaret Edin

AI teknolojilerinin meme coin sektörü ile buluşması

Yarı köpek, yarı yapay zekâ sloganı ile piyasaya sürülen WienerAI, yapay zekâ ile geliştirilmiş ticaret botu ile yatırımcıya yardımcı olan araçlara sahip. Tahmine dayalı uygun bir yapay zeka ile geliştirilen arayüzü sayesinde avantajlı yatırımlar için çözümler sunuyor. Proje, sıfır ücret ve cazip takaslar için uygun çözümler de sunuyor. Tüm bu özellikleri ile WienerAI sadece bir meme coin olmakla kalmıyor, aynı zamanda kripto yatırımları için bir dost olarak ele alınıyor.

Son olarak yapay zekâ coinlerlerinden biri olan WienerAI ön satış aşamasında her etapta yükselen fiyatı ile kazanç getiriyor. 0,000717 dolarlık güncel fiyatı ile uygun fiyatlara satın alınabiliyor. Aynı zamanda staking ödülleri ile desteklenen meme coin, güncel verilere göre yıllık yüzde 204 pasif getiri oranına sahiptir.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin