Bu analize göre Bitcoin ATH yolda!
Bu analize göre Bitcoin ATH yolda!

Bu analize göre Bitcoin ATH yolda!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazı kripto paraların fiyatlarında olağanüstü değer artışı yaşanıyor. Bu kripto paralar tüm zamanların rekoruna imza attı. Ağustos ayı içerisinde tüm zamanların rekorunu (ATH) kıran kripto paralara örnek olarak Chainlink ve Band Protocol’u verebiliriz.

Bitcoin ATH’sini ise 17 Aralık 2017’de 20,089 dolarla gördü. Bitcoin yazının kaleme alındığı saatte 11,800 dolardan işlem görüyor ve 12,000 dolara doğru yol alıyor.

Bu analize göre Bitcoin ATH yolda!

Korona salgınının neden olduğu belirsizlikler ve FED’in piyasaya sürekli para pompalaması Bitcoin’in dolar karşısında değer kazanmasına yol açıyor. Tradingview’in popüler analistlerinden PentarhUdi’nin analizine göre Bitcoin önümüzdeki ay 20 bin doları görerek yeni bir ATH’ye imza atacak. Aşağıdaki grafikte PentarhUdi’nin analizini görüyoruz.

Bitcoin kısa dönemli yükselen koridor formunu kırarak uzun dönemli yükselen koridorun yörüngesine giriyor.

Bitcoin için oldukça bullish tahminlerde bulunan analistlerden birisi de Galaxy Digital’den Mike Novogratz. Ünlü analiste göre FED para basmayı kesemez. Bu durum makro ekonomik açıdan Bitcoin fiyatlarının değer kazanmasına neden oluyor. Novogratz, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in ilerleyen süreçte 28 bin doları görebileceğini iddia etmişti.

Aşağıdaki grafikte PentarhUdi’nin uzun dönemli Bitcoin analizini görüyoruz.

Bitcoinist.com

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir