Bu altcoin'in fiyatı Eylül ayından bu yana %150 arttı!
Bu altcoin'in fiyatı Eylül ayından bu yana %150 arttı!

Bu altcoin’in fiyatı Eylül ayından bu yana %150 arttı!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Altcoin QNT bugün %18 oranında artış kaydetti. QNT fiyatı Eylül ayından bu yana %150 arttı. QNT, Pazartesi günü kripto pazarındaki en iyi yükselenlerden biri oldu. Altcoin ilk %20 arttı, ancak daha sonra kazançlarının bir kısmını kaybetti. QNT fiyatındaki artış diğer kripto piyasasının durgun hareketine rağmen gerçekleşti. Altcoin Eylül ayının başından bu yana fiyatını %150 artırdı.

Yapılan haberlere göe QNT yükselen CBDC trendinin potansiyel faydalanıcılarından biri olarak yer aldı. Quant Network, Bank of England ile dijital pound üzerindeki çalışmalarıyla şimdiden gündem oldu. Geçtiğimiz hafta sonu yöneticiler dijital ödemelere odaklanan SWIFT konferansı Sibos’a katılım gerçekleştirdi.

Quant Network (QNT) fiyat hareketi

Çok sayıda temel faktöre ek olarak, QNT grafiğinde de olumlu gelişmeler yaşanıyor. Ayı piyasası son derece zor direnç seviyeleri ve kırılgan destek seviyeleri ile işlem görürken QNT grafiği boğa piyasasının en parlak döneminde görünüyor.

İlk olarak, QNT fiyatı token başına 91 dolar seviyesini korumayı başardı, ardından 130 dolar-150 dolar bölgesini sorunsuz bir şekilde geçti. Son olarak 208 dolar seviyesine çıkmadan önce 180 dolar seviyesini de kırdı. Bununla birlikte, 208 dolar, QNT’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmak için neredeyse bir yıl önce geçtiği seviyeyle aynı. Kripto para birimi daha sonra iki hafta içinde %142 artarak 430 dolara ulaştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir