Bu altcoin direnci aşmakta zorlanıyor! Konsalidasyona mı girecek?

Bu altcoin direnci aşmakta zorlanıyor! Fiyat için sırada ne var?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Altcoin Algorand için fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor, çünkü 1,05 dolarda yukarı yönlü bir ret ve daha düşük bir tepki görüyoruz. Bu nedenle, ALGO/USD’nin önümüzdeki günlerde geri çekilmesini ve daha yüksek bir dip ayarlamasını bekliyoruz.

Piyasa, son 24 saatte yükseliş momentumunun devam ettiğini gördü ve Bitcoin ek yüzde 2,75 kazandı. Bu arada, Ethereum yüzde 1,78 ve altcoin Algorand (ALGO) yüzde 2,76 kazançla onu takip ediyor.

ALGO yukarı seviyeyi son kez test etti

ALGO/USD 0.9846 – 1,03 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saatte orta düzeyde bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 19,7 azalarak 218,26 milyon dolar oldu. Bu arada, toplam piyasa değeri 6.69 milyar dolar civarında işlem görüyor ve altcoin genel olarak 26. sırada yer alıyor.

Bu altcoin direnci aşmakta zorlanıyor! Fiyat için sırada ne var?

4 saatlik grafikte, Algorand’ın, yüksek seviyeleri bugün erken saatlerde kısa bir süreliğine yeniden test ettiğini görebiliriz. Bu test, muhtemelen önümüzdeki birkaç gün içinde geri çekilmeyi görebilir.

Altcoin’in fiyat hareketi son haftalarda hafif bir yükseliş ivmesi gördü. 0,9 dolar desteği ile 1 dolar direnci arasındaki konsolidasyonun ardından, ALGO/USD dün 1,05 dolar civarında önemli ölçüde yükseldi.

Bu nedenle, piyasa yapısı tekrar yükselişe geçti ve daha fazla yükselişin gelmesini bekleyebiliriz. Bununla birlikte, daha fazla yukarı yönlü hareket şimdilik reddedildiğinden, ALGO bir geri çekilme görebilir.

Muhtemelen önümüzdeki günlerde Algorand fiyatının geri çekildiğini göreceğiz. Bir kez daha yüksek bir dip ayarlandığında, ALGO/USD muhtemelen önümüzdeki haftanın sonuna kadar çok daha önemli kazançlar kaydetmeye hazır olacak.

Fiyat tahmini

Algorand fiyat analizi, dün piyasanın 1,05 doların altında zirve yaptığını ve o zamandan beri bir geri dönüşe başladığını gördüğümüz için bugün düşüş gösteriyor. Bu nedenle, ALGO/USD’nin önümüzdeki hafta başlarında geri çekilmeye geçmesini bekliyoruz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir