featured

BONK fiyatında hızlı artış: Yeni oyun ile fiyat yüzde 10’dan fazla yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BONK haberleri: Kripto para piyasası Bitcoin fiyatındaki kararsız hareketlerle yatay bir seyirle güne başladı. Bitcoin’in 63 bin dolardan gerilemesi genel piyasa hissiyatını aşağıya çekti. Altcoinler ve meme coinler yatay seyrederken popüler meme coin BONK üzerinde yaşanan gelişmeler önemli bir fiyat artışını tetikledi. BONK son 24 saate yaşanan hızlı gelişmeler ile PEPE, DOGE, SHIB gibi popüler meme coinleri geride bırakarak değer kazandı.

BONK fiyatı neden yükseliyor?

Günlük işlem hacmini yüzde 99’luk bir artışla iki katına çıkaran Solana meme coin BONK, 0.00002302 dolardan 0.00002603 dolara yükseldi. Son bir günde yüzde 11’lik bir artış gösterdi. Son 7 günlük kazancı ile yüzde 16’yı aşarak haftalık en iyi performans gösteren meme coinlerden biri oldu.

Meme coin fiyatındaki bu hızlı yükselişin ardından ise BONK coinin resmi X hesabından yaptığı paylaşımlar var. Meme coin 69 milyon BONK kazanma ve Solana aktivitelerine katılmak isteyenlere hazine avı tarzında bir oyun başlattığını duyurdu.

BONK

Oyun, Konum 1 ile başlayıp Konum 9’a kadar Londra merkezli çeşitli mekanlara yerleştirilmiş QR kodu bulmaya dayanıyor. QR kodların bulunması hâlinde çeşitli ödüller kazanan yarışmacılar, sosyal medya üzerinden çeşitli etiketler ile paylaşım yapıyor.

Oyun BONK yatırımcıları için eğlenceli ve kazandırıcı bir aktivite olmasıyla öne çıkark fiyat üzerinde olumlu bir etki yaptı. Bununla birlikte yeni ortaklıklara imza attığını açıklayan BONK, Octo Gaming ve  Paris Musketeers gibi ünlü isimler ile işbirliğine gittiğini duyurdu. Bu gelişmeler meme coine duyulan güveni arttırırken benimsenme oranını da yükseltti.

BONK coin fiyat analizi:

CoinMarketCap verilerine göre BONK coin işlem hacmi yüzde 99 arttı. Teknik grafiğine bakıldığında son iki gündür yeşil mumla kapatan BONK coinin RSI değeri kritik 50 seviyesinden ilk olarak 53 ardından 54’e yükseldi. Alım bölgesine yaklaşan RSI 14 endeksi yatırımcının ilgisinin bir süre daha süreceğini işaret ediyor. Trendin yönünü gösteren DMI 14 endeksinde pozitif değer 21 seviyesinde yer alırken -DI 17 bölgesinde yer alıyor. +DI endeks çizgisi -DI endeksini yukarı yönlü keserek bir yükseliş trendinin başlayabileceğini işaret eder.

BONK teknik grafik /RSI

Bununla birlikte Ichimoku Bulutu endeksine bakıldığında bir süredir fiyatın üzerinde yeşil bölgede işlem görüyor. Varlığın yükselişini sürdürmesi hâlinde kritik destek bölgesi 0.00003316 dolarlık seviyeye yeniden bulaşabilir ve bir aylık en yüksek değer olan 0.00003445 dolarlık seviyeyi geçebilir.

Son olarak BONK coin yüzde 11’lik bir yükseliş sergilerken lider meme coin DOGE ve SHIB fiyatı yatay bir seyir izliyor. WIF token ise yüzde 2,88 yükseldi. Lider oyun tokenlerinden olan FLOKI ise günün en çok kazananlarından biri oldu ve yüzde 6,25 ile 0,0001774 dolara yükseldi. Geming tokenler değer kazanırken yeni çıkan PlayDoge gibi oyna-kazan tokenleri de yatırımcının ilgisini çekiyor.

PlayDoge token nedir?

PlayDoge token, Doge meme coinini oyun ekosistemine taşıyan bir oyna-kazan P2E oyunudur. Bu oyunda doge sanal evcil hayvanı, 2D bir macera olarak kullanıcı karşısına çıkar. PLAY tokenı kazanma imkânı veren bu oyunda, evcil hayvan bakımını düzenli yapmak ve refahını sağlamak gerekir. Oyun içi etkinlikler ile desteklenen bu projede PLAY tokenları; işlevsellik dışında kazanç kaynağı olarak rol oynar.

PlayDoge Tokenı Ziyaret Edin

Ön satış aşamasında hızla büyüyen PLAY tokenı şu ana kadar 5,327,544.44 dolarlık birikim toplayarak büyümeyi sürdürdü. Bu yazının yazıldığı sırada 1 PLAY token 0.00514 dolardan satışa sunuluyor ve yeni bir etabın başlaması ile fiyat artışına gidecek. Erken alımda avantajlı fiyatlardan yararlanmayı mümkün kılan PLAY tokenlarını BNB ağ üzerinde ve ETH, kart ve USD ile satın alabilirsiniz.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin